Branko Ružić
Oliver Bunić
Branko Ružić

Oliver Bunić

Branko Ružić, Foto: Oliver Bunić

Sukob bivših partijskih drugova Dijane Vukomanović i Branka Ružića ne jenjava.

Nakon što je potpredsednik SPS-a prokomentarisao sukob lidera stranke Ivice Dačića i bivše članice te stranke i aktuelne samostalne poslanice onom starom narodnom „Udarila muva međeda”, Vukomanovićeva mu je uzvratila kontraudarcem. Ona je najpre kritikovala Ružićevu očiglednu promenu stava prema naprednjacima, a socijalistima poručila da još nisu preboleli njenu žaoku.

Čini se da je žaoka Vukomanovićeve još jednom opekla Branka Ružića, pa nije propustio priliku da joj odgovori na provokacije.

- Meni su Srbija, Socijalistička partija Srbije i interes građanki i građana na prvom mestu. Svako strateško partnerstvo zasnovano na obostranom poštovanju i državotvornoj orijentaciji, koje za krajnji epilog ima pozitivan efekat po narod, za mene je prihvatljivo. Nekultura u verbalizaciji i vokabular koji neki koriste govori o njihovoj nemoći i suženoj svesti, a o prebezima koji kao leptiri lepršaju od pojila do pojila ne želim da trošim reči, jer ne trošim energiju na pojave koje su kratkog veka - kazao je za „Alo!” Ružić.

Dijana Vukomanović

Vesna Lalić

Dijana Vukomanović, Foto: Vesna Lalić

- Čudim se Branku Ružiću da uopšte uzima u usta reč muva. Svi pamtimo u kakvu kategoriju muva ga je svrstao funkcioner SNS-a Aleksandar Jovičić - kazala je ona za „Alo!” i podsetila na Ružićev sukob sa funkcionerima SNS-a, kada je Aleksandar Jovičić za Ružića rekao da je „podguzna muva Dragana Đurića, Miroslava Miškovića i ostalih”.

- Branko se hvalio da je podneo tužbu protiv ovog naprednjaka, a sada na sva usta isti taj Branko hvali i veliča partnerstvo Aleksandra Vučića i Ivice Dačića. To govori o tome ko je „muva kategorija”

- Ružić ili ja - kazala je Vukomanovićeva. Ona je za naš list otkrila i koji stil borbe koristi u svom političkom delanju.

- Ako bih već opisivala svoj stil u politici, citirala bih čuvenog boksera najteže kategorije Muhameda Alija: „Letim kao leptir, ubadam kao osa!” Vidim da moji „drugovi” i četiri meseca nakon mog odlaska još nisu uspeli da prebole moju žaoku! - zaključila je samostalna poslanica.

Komentari (4)

buba

01.02.2017 08:04

Molim da nas oslobodite psiholoskog maltretiranja prikazujuci nam ove neradnike.

Svako po svojoj meri

01.02.2017 08:29

Pa svako normalan cak i u zivotinjskom svetu kad mu se zamuti izvor,trazi nov,bistar!Jedino tesko zarazeni ne biraju!Ali postoje i neke vrste koje zive u kanalizacijama,piju i jedu sa tog pojila i samo se tove i razmnozavaju!

GUDA

01.02.2017 16:23

OVAJ KRMAK CE OD BOTOKSA I ZDRANJA DA EKSPLODIRA

baradja

02.02.2017 14:34

Šta ovaj radi osim što se uglađuje kao da je gejčina neka,nizašta nije,kao ni taj mali Vuk što bi da bude neko m.do u ovoj Srbiji...idi u p.m.