Boško Obradović
Oliver Bunić
Boško Obradović

Oliver Bunić

Boško Obradović, Foto: Oliver Bunić

Pokret „Dveri“ definitivno je izgubio podršku Rusije i nijedan zvaničnik te zemlje koji dolazi u Beograd ne želi više da se sretne sa ljudima iz tog pokreta, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

- Ovakav stav Rusije usledio je nakon što su mediji pred protekle izbore u više navrata pisali o profesorki sa Berklija Jasmini Vujić, potpredsednici „Dveri“, zbog navodne bliskosti sa obaveštajnim strukturama SAD - objašnjava naš dobro obavešteni izvor i dodaje da bi Rusi možda i prešli preko ovoga da se u poslednje vreme ovde sve češće ne pominje moguća koalicija „Dveri“ i „Dosta je bilo”.

- Kap koja je prelila čašu su govorkanja da bi na predstojećim parlamentarnim izborima, ukoliko ih bude u aprilu, „Dveri“ mogle nastupiti zajedno sa Sašom Radulovićem i njegovim pokretom „Dosta je bilo“ - tvrdi dobro obavešteni izvor.

Boško Obradović, lider „Dveri“, poručio je za „Alo!” da je saradnja „Dveri“ i Rusije na najvišem mogućem nivou.

- Saradnja Srpskog pokreta „Dveri“ sa političkim činiocima iz Ruske Federacije je na najvišem mogućem nivou otkako se bavimo politikom. U prilog tome ide i sporazum koji su „Dveri“ prošle godine potpisale sa Jedinstvenom Rusijom, strankom Vladimira Putina. Nedavno nas je u prostorijama „Dveri“ posetio Sergej Železnjak - navodi lider „Dveri“.

Koalicija na pomolu!

„Alo!“ je već pisao da su Boško Obradović i Saša Radulović, lideri „Dveri“ i „Dosta je bilo“, blizu su dogovora da, ukoliko zajedno sa izborima za šefa države budu održani i parlamentarni izbori, na njih izađu zajedno. Osnovni razlozi su, kako je otkrio naš odlično obavešteni izvor, Obradovićeva panika da cenzus neće preći sam i sve veći politički apetiti Saše Radulovića, koji bi da postane stožer okupljanja opozicije.

 

Komentari (5)

verica

06.02.2017 09:31

Pa Dveri nece proci bez Skota. A da li cemo mu tu ponovo dozvoliti ostaje da se vidi.

Аха

06.02.2017 10:09

Ало - млађа сестра Блица - власник немачки - пропагандни леци (флајери) мути Меркел и њеног овдашњег обожаваоца...

Miki

06.02.2017 10:54

Strasno,SRAM vas bilo prodane duse. Za koga sad glasati?

deka mika

06.02.2017 15:09

Sneg se otopi,a tragovi ostadoše.

Ja

07.02.2017 00:23

Koja gluzpost! Pa s kim ce onda da saradjuju, sa Sutanovcem mozda? Ajde ne lupajte tu...