Stevanović: "Stižu ponude evropskih velikana..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
21:01
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Krilnom fudbaleru Partizana Alenu Stevanoviću propao je transfer u Tursku ali mu zato ne manjka ponuda evropskih velikana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Momak kojem je u minulom prelaznom roku propao transfer u tursku Antaliju vredno trenira na Kipru i bori se za svoje mesto u startnoj postavi Partizana.

Trenutke slobodnog vremena Alen Stevanović provodi igrajući popularnu igru "Football Manager" na kojoj mu sjajno ide u ulozi trenera Partizana.

"Izabrao sam da budem trener Partizana i evo gazim već treću sezonu. Osvojio sam dve titule zaredom i oba puta sam se plasirao u Ligu Evrope. Čak sam igrao i nokaut fazu, što je, priznaćete, veoma dobro" otkrio je Stevanović za "Blic".

Podrazumeva se da sa uspesima stižu i ponude iz inostranstva koje "menadžer" Stevanović za sada odbija.

"Stižu mi ponude sa svih strana da preuzmem neke evropske velikane, ali ne želim. Nije pravi momenat, ne žuri mi se. Isto kao u stvarnom životu. Mnogo mi je lepo u Humskoj" priznaje Stevanović.

Kada je reč o stvarnom životu Alen Stevanović podseća na priču oko prelaska u Antaliju i priznaje da mu ne smeta što nije došlo do realizacije transfera.

"Bila je konkretna ponuda Antalije, ali klubovi se nisu usaglasili. Glavom sam skroz u Partizanu, a ugovor mi traje još godinu i po. Želim da maksimalno iskoristim pripreme kako bih se što bolje spremio za nastavak sezone" zaključio je Stevanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera detlić
Monday, 06.02.2017
22:50

Pa samo na menadžeru i možeš osvojiti. Hahahahah

avatar
Povratak kralja 50
Monday, 06.02.2017
22:48

Svaka ponuda ispod 1.5M € za Stevanovića je potcenjavajuća.

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
22:03

* Manager. Alene, daj barem ti prodaj neke igrace u fajlu kada vec ne mogu ovako da odu:-D