• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šon Pol zatvara Sea Dance! (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Jedna od najprepoznatljivijih svetskih muzičkih zvezda Šon Pol u subotu, 15. jula napraviće završnu žurku ovogodišnjeg, četvrtog po redu Sea Dance festivala!

Popularni Jamajcanin, dobitnik dve Gremi i cak cetiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svetskih hitova kao što su "Get Busy", "Temperature", "Gimme The Light" i "We Be Burning", a na toj listi posebno se izdvajaju njegovi vec legendarni dueti!

Nova imena za EXIT - slušacemo hit godine! (VIDEO)

Šon Pol (Sean Paul) je ove zime planetu osvojio uz megahit "Rockabye" s grupom Clean Bandit, a vec u narednim nedeljama smeši mu se i novi Gremi za pesmu "Cheap Thrills" koju peva u duetu sa Sijom. O legendarnosti muzicara iz Kingstona najbolje govori lista zvezda sa kojima je snimio duete, a gde se nalaze i Bijonse, Rijana, Kajli Minog, Jay Z, Enrike Iglesijas, Santana, Major Lazer, Niki Minaž, Missy Elliot i desetine drugih. Ali, kao da to nije dovoljno, Šon Pol se ovih dana krece prema samom vrhu britanske top liste sa potpuno novim hitom "No Lie", koji je vec stigao na domace radio stanice, a u kojem mu gostuje nova zvezda u usponu Dua Lipa!

Šon Pol Sea Dance najava
Izvor: YouTube

Šon Pol je za nepune dve decenije potpisao autorstvo na vrtoglavih 200 pesama na svetskoj sceni radeci sa vodecim zvezdama i izdavackim kucama. Od toga, cak 36 singlova je ušlo u prvih 100 na americkoj i britanskoj listi, od cega polovina u prvih deset, dok je cak sedam singlova stiglo na prvo mesto! Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži priredice hip-hop trio Bad Copy, te domacini Sea Dance festivala, kotorski tandem Who See!

Bad Copy Esi mi dobar
Izvor: YouTube

Svoj nastup na Jazu potvrdili su Ajs Nigrutin, Wikluh Sky i Timbe, popularni reperi iz grupe Bad Copy. Usijanje pred koncert Šona Pola napravice domaci megahitovi "Esi mi dobar", "Uno, due, tre", "Idemo odmah", "Ljubav ili pivo" i mnoge druge.

EXIT rekord - za dva sata prodato 17.000 ulaznica!

Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade hip-hop tandem Who See, rezidenti najveceg crnogorskog festivala, i ove godine ce razigrati publiku svojim sjajnim numerama "Ðe se kupaš", "Nemam ti kad", "Dinamida", "Nije preša" i drugim. Moguce i da ce nas sve obradovati premijernim izvodenjem neke nove pesme, kao što su to prošle godine uradili sa "Sobe Zimmer Rooms’' koja je ubrzo zatim postala pravi hit! 

Who See Sobe
Izvor: YouTube

Promotivna cena ulaznica za EXIT Leto ljubavi 2017

Ulaznice za Sea Dance festival, koji ce biti održan na plaži Jaz u Budvi od 13. do 15. jula, dostupne su po poklon ceni sa 60% popusta od 3.990 dinara u prodajnoj mreži Gigstix na preko 80 prodajnih mesta širom Srbije, kao i online putem Gigstix.com. Ulaznice za festival mogu se kupiti i u paketu EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance) po ceni od 6.990 dinara, kao i u paketu EXIT Summer of Love (EXIT+Sea Dance+Sea Star) po ceni od 7.990 dinara. Za sve ljubitelje letnje avanture dostupni su i posebno skrojeni turisticki paketi koji obuhvataju ulaznice i smeštaj, po ceni vec od 49 eur putem sajta exittrip.org.

EXIT tim ove godine spojice cak cetiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji ce se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeci je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi cetvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE