Ivica Dačić
M. Jošida
Ivica Dačić

M. Jošida

Ivica Dačić, Foto: M. Jošida

Dačić je odgovarajući na pitanje kako komentariše to što je poslanica novoformiranog poslaničkog kluba „Za spas Srbije” najavila podršku predsedničkoj kandidaturi Vuka Jeremića, oštro uzvratio da je Vukomanovićeva za njega završena priča.

- Ako će Dijana da spasava Srbiju, onda mislim da za Srbiju nema spasa. Ona je moja izmišljotina, moj eksperiment. Ja sam je uveo u politiku, stvorio je, a ona me je izdala i tu je tačka - rekao je Dačić.

- Do juče je na sednicama hvalila Aleksandra Vučića, a sada priča potpuno suprotno, toliko o njenoj politici i doslednosti. Zato me ne pitajte o njoj - kratko je poručio lider socijalista za „Pink“.

- Ja mogu da se pohvalim doslednošću, u SPS-u sam od osnivanja i nemam nameru da idem - rekao je Dačić.
Narodna poslanica Dijana Vukomanović juče nije bila raspoložena da na sve ove navode odgovori svom bivšem šefu, samo nam se zahvalila na pitanju i rekla da „nema komentar”.

Podsetimo, Vukomanovićeva je ranije rekla da Dačić vodi rijaliti politiku i da će SPS skupo da plati podršku Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću.  

Komentari (18)

Sonja

18.02.2017 06:37

Kada bi mene neko pitao ja bih rekla da nam ni jedno niste potrebni.

FRANJEVKA

18.02.2017 07:29

Podnecu zahtev da se brise nacionalno opredeljenje Srpkinja. Toliko su me posramili i opljackali kvazi Srbi da se stidim njihovog srama. Pošto ima pravoslavnih Roma bicu deo njihove zajednice. Prolupali Dačic i Dijana nek ostanu mali Srbi u svojoj velikoj pohlepi. Moj glas nikad.

Zoran Šibalić

18.02.2017 07:33

Ovaj mali debeli Dijani nemože ni cipele da čisti , da nije u vlasti destinacija bi mu bila Zabela . Ali šta ćeš , kod nas najveći prevaranti i hohšt. ubiše se pričajući o moralu i poštenju . Zato smo i zadnji u Evropi po svim pokazat., a ovaj primitivan i nepismen narod nikada da se opameti . Namesto da izađe masovno na izbore i otera u istoriju ovu srp. sramotu ( dr. za marks., lažne vojvode ) , oni i dalje slušaju gusle i slave ove novobog. i ratne profitere, koji bi da šalju tuđu decu u rat.

Borbeni juris smrdibube!

18.02.2017 07:58

Ako je Vucic spao na to da ga ti branis,onda je ovo zaista ozbiljnije nego sto izgleda!Pa tebe samog nemogu oprati ni Dunav ni Sava od afera i cirkusa koje si pravio i pravis!

Kofer

18.02.2017 08:51

Treba spasavati Srbiju od takvih kao što si ti Dačiću.Gde su pare koje su devedesetih iznesene iz Srbije na Kipar?

Бошко Београд

18.02.2017 08:56

Г-дине Дачић, трагови вашег бављења политиком у Србији смрде српском пропашћу на сваком кораку. Издали сте Србе на Косову и предали их Албанцима који их гађају као глинене голубове... Где год сте ви вашим јефтиним популизмом и празним паролашењем спашавали Србе и Србију то је била српска катастрофа и пропаст. Србији ће (надам се бар некада) сванути када популисти као ви и слични заврше у српским затворима.

lilit

18.02.2017 09:02

Dačiću, ti i ovi sadašnji političari ste 25-30 godina na vlasti i i isto toliko godina živite na grbači ovog jadnog naroda, a ništa dobro niste uradili sem za svoje d..e!

Amater

18.02.2017 10:17

@lilit - SRBIJU MOZE DA SPASE SAMO DACIC SA MISOM BANANOM I KOFERCETOM,KAKVE MORALNE GROMADE ZASTO NISI RUZICA TAKO NAPADAO NEGO SI CUTAO KO ZALIVEN.NAPADAS NEZASTICENU ZENU.

sale

18.02.2017 09:43

Kako ovaj mali bucko iz Zitoradje uvek i u svakoj mogucoj podeli karata u vlasti nema toga skim on ne moze koliko vidim moze sa svima a za to mu treba stvarno otporan i jak stomak sto bucko ocigledno ima.

božur

18.02.2017 09:49

Neverovatno je kolikotrebaimati debeo obraz da bi se spočitavlo nekome ono što važi i za Ivicu Dačića koji toliko godina "spašava" Srbiju da je građanima Srbije već muka i od same pomisli na takvog "spasitelja", jedino što je on do sada uspešno spasio i to po svaku cenu je vlastita funkcionerska fotelja

XXL

18.02.2017 10:55

Uf, što je Dača uvređen i ljut al' ne i iznenađen. Ona njemu tako ...

Kvazimodo Sorabis

18.02.2017 11:05

"Do juce hvalila AV..." a vise ne - Dacic je podvriskivao parole 2012. kako se vise niko ne moze ustoliciti bez njega na celu vlade, a dve godine kasnije, preznojen, zadihan, pogleda uprta u zemlju - drhce ispod repa Vucicevog! Prirodna beda! O, Srbijo, skini s vrata Bosance, beskucmenjake tipa Dacic, uspravi se, Srbijo!

Tamara

18.02.2017 11:22

''Ne daj boze'' - B se pise veliko - dakle ne daj Boze . To bi morali da znaju i zaposljeni pokupljeni sa ulice . Znaci mozemo da razumemo SEDMERO CETVERO I POKAZAT CU ... ali Bog je Bog valjda i kod vas ''katolika'' u Beogradu .

Lemi

18.02.2017 12:36

@Tamara - Ajd' ne lupaj i ne drzi casove gramatike na portalima zute stampe

Slobodan

18.02.2017 12:00

Dijana voli SPS - zato ga je napustila (uz batine). I Ivica, ako već voli SPS, neka ga napusti i unese haos i kvaziideologiju u supaernički tabor.

Puritanac

18.02.2017 12:18

Ovaj Dacic je bukvalno shvatio izreku,''Ako ga ni mozes pobediti,onda mu se pridruzi'' pa se tako upadljivo i bestidno ulizuje Vucicu da je to stvarno prevrsilo sve granice dostojanstva i samopostovanja.Neznam za tu Dijanu ali ako ovakva slihtara i ulizuica spasava Srbiju tek tada smo nadrljali.

Драгомир

18.02.2017 19:24

@Puritanac - Пуританац,немо' да си на крај срцета спроћу Дачића јер може бити да је човек мало под гасом па му га је дао по шлихтању и улизивању.Ако стварно Вучко буде председник Србије и у задњој секунди победи Шешеља Дачићу не гине место премијера.Онда када га Вучић узјаше,бато,јер има да буде све по његовом.Има да кука куј га тер'о да придржава Вучића.За Тому се гласало у инат Тадићу а сада ће исто само у инат Вучићу пошто га је непотребно шутнуо? ТО НИКО ОД НАС СНСоваца НИЈЕ ОЧЕКИВАО!

Dud

18.02.2017 13:25

Štiglić,sve zna ko moja baba Ruža crvena.