Kijin nagradni konkurs

V. N.

22. 02. 2017. u 22:54

"Kija Srbija" pripremila nagradni konkurs u kome lako možete osvojiti izlet na auto-salon u Ženevi i pogledati atraktivni "kija stinger"

Кијин наградни конкурс

"KIJA motors" je nedavno predstavila novi model „stinger“, sportsku limuzinu sa najboljim performansama u dosadašnjoj istoriji "Kije". Tim povodom "Kija Srbija" je pripremila nagradni konkurs u kome lako možete osvojiti izlet na auto-salon u Ženevi i pogledati atraktivni "kija stinger", koji će biti jedna od zvezda salona.

Nagradni konkurs traje sve do 1. marta 2017. i dobitniku donosi putovanje za dve osobe, avionske karte i ulaznice za 87. međunarodni salon automobila u Ženevi. Auto-salon se u drugom najvećem švajcarskom gradu odvija između 9. i 19. marta i ljubiteljima automobila će pokazati sve novosti iz auto-industrije.

Pobednik konkursa će u Ženevi imati mogućnost da među prvima u Evropi upozna novi čudesni "kija stinger", koji je nedavno predstavljen na automobilskom salonu u Detroitu, nakon čega ga je "Kija" evropskim novinarima predstavila u Milanu.

Novi "stinger" je sportska limuzina sa pet sedišta, koja će redefinisati segment u kom trenutno dominiraju evropske marke. "Stinger" odlikuju najbolje performanse u čitavoj dosadašnjoj istoriji "Kije" - napravljen je za uzbudljivu vožnju sa 3,3-litarskim turbobenzinskim motorom od šest cilindara sa snagom od 370 KS i ubrzanjem od 0 do 100 km/č za 5,1 sekundu.

Novi "stinger" donosi luksuz, udobnost i eleganciju dopunjenu sedmogodišnjom fabričkom garancijom, koja je kao takva najduža u Evropi.

Serijska proizvodnja "stingera" počinje sredinom godine, a u Evropi ga očekujemo krajem 2017.

Za nagradni konkurs "Osvojite susret s novim 'kija stingerom' u Ženevi" svi zainteresovani mogu da se prijave na zvaničnoj stranici www.kia.rs/nagradni_konkurs_stinger.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije