Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović
Dejan Briza
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Dejan Briza

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, Foto: Dejan Briza

To je jedan od razloga zbog kojih ovaj poznati par naslednice ne izlaže javnosti. Sloboda kaže da su tu odluku doneli zajednički jer žele da zaštite decu.

- Njih već sada opterećuje to što smo mi poznati i što se ljudi slikaju s nama. Potrebno je da polako uvodite decu u vaš život. Ne mogu da ih sačuvam od toga. One se nekada obraduju kada se vide u novinama. To su momenti kada nas paparaci negde uhvate, pa njima mora da se bluruje lice. Tada me pitaju zašto imaju kockice na licu. Bude im milo što su u novinama, ali sačekaću da same kažu „mama, volela bih da se slikam sa tobom” ili „tata, želim da budem sa tobom u emisiji“ - rekla je Sloboda za emisiju „Ekskluziv”.

Sloboda Mićalović s ćerkicama

Zoran Lončarević

Sloboda Mićalović s ćerkicama, Foto: Zoran Lončarević

Iako će sutra uveče prvi put u Beogradu biti prikazan lm „Na mlečnom putu”, u kojem Sloboda glumi sa svetskom glumicom Monikom Beluči, ona objašnjava da nema tremu.

- Da je pozorišna predstava u pitanju, imala bih veću tremu jer su očekivanja visoka. S obzirom na to da ne mogu ništa da zabrljam i da je sve snimljeno i zapisano, vrlo sam mirna - kaže Mićalovićeva i dodaje da ju je Monika tokom brojnih premijera širom sveta gurala u prvi plan na crvenom tepihu.

Komentari (1)

idi molim te

23.02.2017 08:20

Sreća što ,eto, rešiše da ne izlaze u javnost. Inače,Vučko i oni mrtva trka. Što kaže naš narod,na rebra mi izašli.