• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

S njom/njima varao Milicu Dabović?

Izvor mondo.rs

Navodno je košarkašica otkrila da joj je bivši dečko bio neveran zbog čega je i došlo do sukoba koji se završio fizičkim nasiljem

Milica Dabovic je u centru skandala zbog navoda da joj je bivši decko Simon Šiklic naneo telesne povrede na vratu i licu usred svade nakon koje je usledio raskid, a košarkašica se obratila policiji.

Sada stižu spekulacije da je Šiklic Milicu poslednjih meseci varao, a "kandidatkinje" za to su pevacica Katarina Živkovic i manekenke Martina Rajic i Sandra Obradovic, tvrdi "Informer".

"Ubijao me od batina godinu i po dana!" (FOTO)

"Milica je pocela da ludi što se njen decko vida sa Sorajom koja mu je konstantno nabacivala prijateljice. Preko nje se zbližio sa Sandrom i tom Martinom, koja je poznata po šemi sa glumcem Džerardom Batlerom. Sa Martinom je prevario Milicu, a sa Sandrom se na kraju ništa nije dogodilo zato što je ona bila mnogo napadna", rekao je izvor blizak Simonu za "Informer".

I to nije sve, vec ovaj izvor dodaje da je Simon zamalo završio u paralelnoj vezi s pevacicom Katarinom Živkovic:

"Svi smo mislili da ce oni poceti ozbiljnu vezu. Baš je bilo neke hemije medu njima. Dopao se Kaci, ali mislim da nije prelazila granicu zato što je znala da je zauzet. On ju je zvao da idu zajedno u Domonikanu i da sa njima krene i Soraja. Kaca je bila oduševljena tom idejom."

"Malo me je šamarao, malo davio"

Na pozive ovog medija, Simon i Kaca su prvo negirali i da poznaju jedno drugo, dok on u prvi mah nije mogao ni da se "seti" ko su Martina i Sandra. Simon je negirao bilo kakva intimna poznanstva s ove tri devojke, ali nedoslednosti u njihovih pricama su izazvale sumnju da nešto ipak kriju...

Komentari 25

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rioda

Ko je devojka sa slike?

SEXY-GAY

Jako lep zgodan decko.

Slavko

@SEXY-GAY Da!

SERIJE