Najnovije vesti
Vesti Beograd
Najbolji projekat - agencija za ORGANIZOVANJE VENČANJA

Najbolji projekat - agencija za ORGANIZOVANJE VENČANJA

Na finalnom takmičenju mladih nezaposlenih lica u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!“ u Pančevu izbarana su tri najbolja biznis plana.

NAGRADA Foto: 013Info / Promo
NAGRADA
Emilija dobila prvu nagradu
Foto: 013Info / Promo
Emilija dobila prvu nagradu

Prvo mesto osvojila je Emilija Nedeljković, koja je osmislila plan za otvaranje Agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja i svih vrsta proslava, u okviru koje će se nalaziti i salon venčanica. Drugo mesto osvojio je Nebojša Nedeljković koji je razvijao ideju o proizvodnji plovila na elektro pogon i treće mesto Nikola Popović, strukovni inženjer arhitekture čija je ideja bila Arhitektonski biro. Za svo troje pobednika obezbeđena je finansijska podrška u pojedinačnom bruto iznosu od 240.000 dinara, kao i adekvatna konsultantska podrška od strane projektnih partnera u narednih godinu dana.

Dvanaest učesnika sa najboljim i najperspektivnijim poslovnim idejama su u proteklih osam nedelja prošli naprednu obuku iz oblasti preduzetništva, koja je podrazumevala kontinuirani mentorski rad sa relevantnim ekspertima i predstavnicima privrede iz različitih oblasti.