DŽikić: Ko god da bude u timu protiv Zadra moraće da radi posao i za one koji ne mogu da igraju

Novosti online

23. 02. 2017. u 14:12

Poznati su učesnici plej ofa, ali borba oko pozicija traje do poslednjeg kola. Naša situacija je svima poznata i neće se promeniti za utakmicu u petak – rekao je trener Partizana

Џикић: Ко год да буде у тиму против Задра мораће да ради посао и за оне који не могу да играју

Mihajlo Andrić i Aleksandar Džikić foto: Arhiva VN

Košarkaši Partizana manje od 48 časova od završetka meča sa PAOK, ponovo izlaze na parket dvorane “Aleksandar Nikolić”. Posle poraza i eliminacije od solunskog tima u revanš meču prve runde plej-ofa FIBA Lige šampiona (82:78), crno-belma u goste, u 23. kolu ABA lige, dolazi Zadar (petak, 18).

Već sada se zna da će Partizan i na ovom susretu biti lišen pomoći Vilijama Hečera, Vanje Marinkovića i Miloša Koprivice, a da li će se još neko naći van protokola zbog zdravstvenih problema biće poznato na dan utakmice.

Ipak, crno-beli bi na susretu sa Zadranima mogli da budu jači za trenera Aleksandra Džikića, koji bi trebalo da se nađe pored aut linije. Iako zvanične potvrde takvog scenarija još uvek nema, činjenica da je iskusni strateg najavio jadranski duel govori u prilog tome da bi posle desetak dana odsustva zbog zdravstvenih problema mogao da se vrati na radno mesto.

- Poznati su učesnici plej ofa, ali borba oko pozicija traje do poslednjeg kola. Naša situacija je svima poznata. I neće se promeniti za meč protiv Zadra... Ko god da bude u timu u petak, moraće da radi posao i za one koji ne mogu da igraju - istakao je Džikić, dok je košarkaš Mihajlo Andrić dodao:

- Još četiri utakmice su pred nama do početka polufinala i u svaka od njih može biti odlučujuća kada je u pitanju pozicija sa koje ćemo u plej-of. Borićemo se jedni za druge, za klub, i za što bolji plasman na tabeli - naglasio je Andrić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije