Двери: Чудо невиђено - од магистра до чистачице 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Двери: Чудо невиђено - од магистра до чистачице
Trenutno na sajtu: 383       |       Podeli:
23.02.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Нисмо знали за ове амбиције Данке Цвијовић. Претпостављали смо да је запослење разлог њеног пребега у СНС, али нисмо могли ни сањати

да ће као награду за чин издаје добити посао чистачице, констарују у Општинској организацији Двери у Пријепољу.

У саопштењу, које преносимо у целости, пријепољске Двери наводе:

Да смо знали могли смо и ми да јој обезбедимо овакав посао. Или чак и бољи. Наравно у приватном сектору, да не би оптерећивали ионако преоптерећен буџет Дома културе чији је рачун блокиран и чији радници већ три месеца не примају плату.

Дом културе у проблемима, в.д. директора нема потребну стручну спрему за то радно место као ни дана радног стажа у области културе, савесни радници немају плату, а госпођа Цвијовић (или Рељић) прима плату, а ни не долази на посао. Можда она мисли да је превише квалификована за посао чистачице па се због тога не појављује на послу, али очигледно, је то тренутно једино упражњено место на Вучићевом тржишту рада.

Можда је овај случај најбољи показатељ Вучићевог односа према прелетачима и високо образованим људима. Његова политика се своди на куповину туђих одборника и посланика новцем пореских обвезника а да притом нема новца за лечење болесне деце у иностранству, за самохране родитеље, за грађане оптерећене кредитима, за спортске клубове који се гасе, за сиромашне који преврћу по контејнерима, за нова радна места у производњи.

Ово је уједно и добра порука свима који очекују запослење од Стане Марковић и Драгољуба Зиндовића. Сви који верују предизборним и постизборним обећањима Вучића и СНС-а мораће убрзо да се суоче са суровом реалношћу.

Свакако, Данки Цвијовић желимо сву срећу у животу и пуну афирмацију на новом радном месту. Ако пак, некад пожели да се запосли у школи на месту наставника биологије, мораће да потражи неку способнију политичку опцију пошто је од СНС-а извукла максимум. До тада, могла би да се огласи у медијима и објасни чиме је уцењена или заплашена у јуну прошле године.

ОО Српског покрета Двери - Пријепоље




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.749.147 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)