Nikad veći popusti

23. 02. 2017. u 16:16

Sa agencijom "1A travel" uštedite i provedite odmor kako zaslužujete. Mnogi hotelijeri deci do 15 godina daju besplatan smeštaj

Никад већи попусти

KAO i svake godine, turistička agencija "1A travel" spremila je brojna prijatna iznenađenja za svoje stalne i nove putnike. Dugogodišnje iskustvo i pažljivo osluškivanje želja i potreba putnika doprineli su da imamo sve više zadovoljnih putnika svake godine.

U ovo vreme, popularan je rani buking, pa je "1A travel" za svoje destinacije pripremio popuste i do 40 odsto od zvanične cene za rezervacije koje se izvrše u periodu ranog bukinga. A destinacije su atraktivne: Turska, Kipar, Egipat, Malta, Kanarska ostrva.... Na ove, i te kako primamljive popuste, "1A travel" daje i dodatnih pet odsto popusta za uplate u vreme trajanja Međunarodnog sajma turizma, od 23. do 26. februara, kada se rezervacije mogu izvršiti kako na samom sajmu, tako i u poslovnicama agencije (u Beogradu i Novom Sadu).

Kada se tome doda i već tradicionalan ustupak brojnih hotelijera koji za dvoje dece i do 15 godine starosti omogućavaju besplatan smeštaj, onda je zaista pogrešno propustiti sve ove pogodnosti.

Kako izgleda ta matematika? Na primer, porodica sa dvoje dece bi umesto pune cene za četvrtog putnika, platila samo četiri avionske karte i 60 odsto smeštaja za dvoje odraslih. Uz sajamski popust ušteda je preko 65 odsto od zvaničnih cena.

Prednost ranog bukinga i korišćenja svih benefita i dodatnih popusta je mnogostruka, a prvenstveno je način da se ostavi dovoljno prostora da se pripremi i solidan džeparac za letovanje, što je veoma značajno kada se zna da su pomenute destinacije pravi raj za jeftinu kupovinu, dobru hranu i provod.

Posetite štand na Sajmu turizma u Hali 2 Beogradskog sajma, gde će izlagač biti i "1A travel", posetite sajt agencije www.1atravel.rs ili pozovite kol centar 011/655-7800 i informišite se na vreme o najboljim mogućnostima za realizaciju planiranog letovanja i destinacijama koje bi najbolje odgovarale vašim željama.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije