Uništavaju BG voz: Vandali danima lome sedišta, vrata, sijalice! Niko im ništa ne može

U utorak, 22. februara, kako se dodaje, nepoznati počinioci su tokom vožnje u drugoj garnituri BG voza, između stanica Novi Beograd i Tošin bunar pričinili mnogo veća oštećenja

  • 11

Preduzeće Srbija voz saopštilo je danas da su nepoznate osobe u prethodnih dana oštetili garniture BG voza i pričinili materijalnu štetu procenjenu na oko 210.000 dinara.

KRAJ ŠVERCOVANJU U BG VOZU: Putnici bez karte neće moći ni da uđu u vozilo

Kako se navodi, indirektna šteta za isključivanje garnitura iz saobraćaja, što ugrožava redovitost saobraćaja vozova u sistemu BG voza procenjena je na oko 10.500 dinara.

U saopštenju se precizira da su n.n lica 20. februara između stanica Pančevački most i Ovča u garnituri BG voza polomili poklopce i neonske svetiljke, držače prtljaga, iskrivili sedišta i polomili staklo kliznih vrata.

U utorak, 22. februara, kako se dodaje, nepoznati počinioci su tokom vožnje u drugoj garnituri BG voza, između stanica Novi Beograd i Tošin bunar pričinili mnogo veća oštećenja.

Koliku kaznu treba da dobiju vandali koji uništavaju sve što je narod mukotrpno sticao? Svoje odgovore ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    23. februar 2017 | 19:38

    Policija može za sedmicu uhapsiti počinioce.Tužilaštvo i sud rešavaju problem.Kazne...Prinudni 16-časovni rad u rudnicima,spavanje u zatvoru....Sa mešetarima može samo tako.

  • Ivan

    23. februar 2017 | 20:32

    U Srbiji postoje odavno zakoni a niko nema volje da ih primenjuje, izgleda da je huliganstvo jače od Srbije

  • Vesna

    23. februar 2017 | 18:00

    U rudnik da kopaju rudu dok ne nadoknade štetu.A ko sme da udje u voz?Valjda bi trebala policija. Nekoliko njih u civilu po ceo dan i problem resen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA