Rani buking umanjuje cene i do 55 odsto

23. 02. 2017. u 17:19

Fantastična sajamska sniženja u agenciji "Big blu". Za leto koje dolazi, ponuda se širi

Рани букинг умањује цене и до 55 одсто

"BIG blu" ne posustaje. Za novu sezonu, pre svega za leto 2017, priprema niz lepih iznenađenja za svoju sve brojniju klijentelu.

Dobro je znano da ova agencija sezonama unazad nema pravu konkurenciju na tržištu antalijske regije u Turskoj. Za leto koje dolazi, ponuda se širi i na sve ono što nude prestižna letovališta na obali Egeja: Kušadasi, Marmaris, Bodrum, Fetije.

- Naši čarteri, počev od 27. maja, odnosno sredine juna, leteće do arodroma u Bodrumu, Dalamanu i Antaliji - poručuju iz "Big blua".

Sve smene koncipirane su na 11 dana sa 10 noćenja, uz napomenu da je "u igri" više od 250 hotela "za svačiji džep". "Big blu" ne odustaje ni od onog po čemu je prepoznatljiv: hoteli prestižnih svetskih lanaca biće pečat za onu klijentelu koja preferira pogled na svet s vrha.

Na ove, ali i na sve druge hotele iz ponude, na već snižene cene, u danima Sajma turizma, uračunavaće se i dodatni popust od pet odsto za rezervacije, odnosno sedam odsto za uplate aranžmana u celosti, što znači da se kroz rani buking cena aranžamna umanjuje čak i do 55 odsto. Naravno, tu je i pogodnost kroz benefit zvani besplatan smeštaj za jedno ili dvoje dece u mnogim hotelima iz bogate ponude. Međutim, to nije sve. Najveće iznenađenje sačekaće vas ukoliko posetite štand "Big blua" u Hali 1.

Između ostalog, saznaćete kako je moguće letovati porodično u hotelu sa četiri zvezdice na bazi ponude "sve uključeno" i sa uračunatim avio-prevozom. Verovali ili ne, cena kompletnog aranžamna za četvoročlanu porodicu u hotelu Experia Kalderon iznosi 1.370 evra.

"Big blu" otvara i vrata drugih prestižnih letnjih destinacija. Pre svih, na grčkim ostrvima i kontinentalnom delu ove zemlje turizma. U sajamskoj ponudi ove prestižne srpske turističke kuće biće i aranžmani za letnji odmor u Italiji, Španiji, Egiptu, kao i oni za Kipar i Maltu. Ali nije samo leto adut "Big blua". Sa ovom srpskom agencijom čeka vas i niz lepih putovanja po dobroj staroj Evropi, odnosno evropskim metropolama, kao i dalekim zemljama sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije