Do aprila će na Paliluli biti asfaltirane 32 ulice (FOTO)

- Proširićemo čak i liniju gradskog prevoza da prolazi kroz ovu ulicu, a to je autobus na liniji 105 - rekao je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić

  • 4

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas radove na asfaltiranju Ulice 1. maja u Ovči i najavio da će od aprila meseca biti asfaltirane trideset dve ulice koje su prioritetne na teritoriji opštine Palilula.

Pogledajte kako će izgledati moćni školski autobusi za decu Beograda (FOTO)

Jovičić je izjavio da je kolovoz u Ulici 1. maja bio potpuno urušen, dodajući da se asfaltira 720 metara puta i da je Opština za ovu investiciju izdvojila 19 miliona dinara.

Foto: Gradska opština Palilula Foto: Gradska opština Palilula

- Proširićemo čak i liniju gradskog prevoza da prolazi kroz ovu ulicu, a to je autobus na liniji 105 - rekao je Jovičić.

Predsednik je najavio da će se sa ovom praksom asfaltiranja ulica nastaviti, dodajući da je opština Palilula za navedene trideset dve ulice izdvojila 100 miliona dinara iz investicionog budžeta, koji će biti u upotrebi u narednih mesec dana.

Foto: Gradska opština Palilula Foto: Gradska opština Palilula

- Radimo u korist građana da imaju bolji život, lakši život, da imaju infrastrukturu i da u 21. veku obezbedimo elementarne uslove pre svega za mesta koja su udaljena od centra, jer mislim da to građani zaslužuju - zaključio je Jovičić.

U narednih mesec dana, najavio je predsednik, opština Palilula pokreće i druge akcije kao što su postavljanje javne rasvete, ulepšavanje zelenih površina, postavljanje novih kontejntera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    23. februar 2017 | 19:31

    A u Busijama? Prosle godine pred izbore asfaltirali tri ulicice od 50m i stali... Ostalih 27 nista... Sramota... Nema skole, nema vrtica...obecavaju 15 godina tu skolu i nista...

  • Bogdanka

    23. februar 2017 | 19:00

    Da li ste obisli udarne rupe po Paliluli?Ove godine bas i nije bilo snega pa da se vadite na njega

  • xxx

    23. februar 2017 | 19:58

    A ostale opstine ?! I kada ce poceti da se cisti grad ,parkovi,izmedju zgrada od silnog djubreta?! Nekad je gradska cistoca to cistila?! Evo npr Mirijevo okiceno djubretom da deca ne mogu u parkove da izadju,sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA