Najnovije vesti
Vesti Beograd
PRONAĐENO DETE NA VIDIKOVCU Sedmogodišnjak se sam vratio roditeljima

PRONAĐENO DETE NA VIDIKOVCU Sedmogodišnjak se sam vratio roditeljima

Sedmogodišnji dečak, koji je nestao popodne na Vidikovcu, u Ulici Vidikovački venac, kod luna-parka prekoputa "Mekdonaldsa", vratio se sam kod roditelja!

DALEKOVOD Foto: V. P. / Privatna arhiva
DALEKOVOD
Luna park na Vidikovcu
Foto: V. P. / Privatna arhiva
Luna park na Vidikovcu

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su migranti. Dečakova majka nakratko ga je ostavila samog i otišla do smeštaja po ručak, a kada se vratila njenog sina nije bilo.

Otac deteta takođe je bio u blizini, sedeo je u "Mekdonaldsu", dok su majka i sin otišli do luna-parka.

Nakon nestanka, vidno potresenog oca ispred restorana zatekla je sugrađanka Sanja Janjev, kako se trese i razgovara na mobilni telefon.

- Videla sam da je veoma uznemiren i tada mu je već jedan čovek prišao da ga pita šta se dogodilo. Slabo je pričao engleski i objasnio nam da mu je nestalo dete koje smo zajedno krenuli da tražimo - priča Sanja.

Majka deteta se ubrzo vratila iz smeštaja i sa suprugom tražila sina. Nakon toga se vratila u smeštaj, a sve vreme je bila sa suprugom na vezi, dok je on nastavio da traži dete sa policijom. Ubrzo, suprugu je javila da im je sin na bezbednom.

- Dete je krenulo peške ka smeštaju i tu je i pronađeno. Kada je majka nazvala ocu da mu to javi videlo se da mu je laknulo i na licu mu se stvorio osmeh - priča Sanja.

Na mestu je bilo dosta očevidaca koji tvrde da su ih videli zajedno, nakon čega se dete samo izgubilo iz vida.

Policija je odmah pokrenula potragu, ali se mališan u međuvremenu sam vratio u smeštaj.