Uživanje u lekovitoj vodi

V. N.

23. 02. 2017. u 18:20

Poklonite deci nezaboravan odmor u Prolom banji

Уживање у лековитој води

UKOLIKO ste umorni od svakodnevnih obaveza, stresnog načina života i gradske gužve, Prolom banja je idealna destinacija za vas i vašu porodicu.

Smeštena na padinama planine Radan, u okruženju koje pruža mir, tišinu i spokoj, Prolom banja predstavlja pravi izbor za kvalitetan porodični odmor. Vrhunska usluga i svakodnevna briga o deci izdvajaju Prolom banju od ostalih banja u Srbiji.

PORODIČNO OPUŠTANjE

Osim prevencije i lečenja, zahvaljujući "prolom" vodi i drugim prirodnim faktorima, Prolom banja nudi širok spektar različitih aktivnosti za odmor i relaksaciju. U kompleksu hotela "Radan" gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom i u zatvorenom prostoru, velnes centar, sportski tereni, dečja igraonica, šah na otvorenom i mnogobrojne staze zdravlja. Blagotvorna svojstva "prolom" vode, koja se nalazi u čitavom hotelskom kompleksu, u kombinaciji sa velnes i spa tretmanima, omogućiće celoj porodici opuštanje svih čula i jedinstven doživljaj.

BRIGA O DECI NA PRVOM MESTU

U PROLOM banji sve je podređeno deci i njihovom maksimalnom zadovoljstvu. Dok se roditelji opuštaju na nekom od mnogobrojnih tretmana u medicinskom ili velnes centru, animatori vode računa o deci i njihovim potrebama. Kroz igru, muziku, ples i bogat animacijski program, deca se zabavljaju i međusobno druže, dok im šetnje stazama zdravlja sa banjskim rekreatorom pomažu da ojačaju i okrepe svoj organizam. Boravak u zdravom, prirodnom ambijentu, na idealnoj nadmorskoj visini, prijaće celoj porodici.

POVLASTICE ZA DECU

Kako bi što veći broj porodica bio u mogućnosti da oseti čari i lepote Prolom banje, hotel "Radan" je ove godine definisao najpovoljnije uslove za boravak sa decom. Pa tako sva deca starosti do devet godina u pratnji dve odrasle osobe borave GRATIS, a deca od devet do 14 godina plaćaju 50 odsto od ukupnog aranžmana.

Prijatna klima, organizovana animacija za decu, medicinski i velnes tretmani, sadržaji za sve uzraste i finansijske povoljnosti, samo su neki od razloga da ove godine odmor provedete sa svojom porodicom baš u Prolom banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije