Gratis smeštaj za prve polaske

23. 02. 2017. u 19:10

"Viva travel" daje sajamski popust u poslovnicama. U ponudi aranžmani za koje se plaća samo prevoz i frst minit upola cene

Гратис смештај за прве поласке

Sicilija, Thinkstock

BILO da je reč o letnjim aranžmanima ili vikend putovanjima u neku od evropskih metropola, sajamski popusti vas očekuju ukoliko posetite poslovnice agencije "Viva travel" do 28. februara (Krunska 48 i JUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a u Beogradu i Železnička 13 u Novom Sadu).

Možete izabrati neko od brojnih letovališta u Grčkoj po FIRST MINUTE cenama čiji se popusti kreću i do 50 odsto. Agencija je omogućila 20 odsto popusta na sve autobuske aranžmane u Grčkoj. Prava atrakcija jeste GRATIS smeštaj za prve polaske u sezoni. Tačnije, aranžman od 10 dana sa uključenim prevozom košta svega 4.990 dinara po osobi.

Najtraženija su ostrva poput Krfa, Kefalonije, Lefkade, Rodosa i Krita čije avionske aranžmane takođe možete rezervisati uz popust od 10 odsto.

Pored Sicilije na kojoj se može letovati po ceni od 345 evra, ono što je pravo osveženje u ponudi agencije "Viva" je direktan let za Rimini. Cena ovog avio-aranžmana od osam dana kreće se od 249 evra na šta se odobrava i 10 odsto popusta.

Uskršnji i prvomajski praznici takođe nisu zapostavljeni kada su sajamska sniženja u pitanju, pa se u neku od najlepših evropskih metropola poput Praga, Pariza, Rima, Milana, Bolonje ili Lisabona može putovati po cenama sniženim za 10 odsto.

Ukoliko za vreme Sajma turizma posetite poslovnice agencije, očekuju vas iznenađenja u vidu nagradnih putovanja. Prva nagrada je Tasos za dve osobe, a druga Firenca, takođe za dve osobe. Dovoljno je samo da se prijavite, a srećni dobitnici biće izvučeni u ponedeljak 27. februara. (www.vivatravel.rs/ponude/sajam-turizma-2017_512.html)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Turista

23.02.2017. 20:09

Grcka je najbolja destinacija za nas Srbe.Auto put do samog mora.More toplo i peskovite plaze,lezaljke i suncobrani ne placaju se.Usluge odlicne i cene solidne.GRCKA JE ZAKON.