Žika Todorović
Rajko Ristić
Žika Todorović

Rajko Ristić

Žika Todorović, Foto: Rajko Ristić

Zvezda filmova "Mi nismo anđeli" naglasila je kako lažu svi oni koji tvrde da ne uživaju u erotskim filmovima.

Žika je u sredu uveče u emisiji "Rada sam" na televiziji "Pink" pričao o seksu za jednu noć, prevari, ali i "švedskim akcionim" filmovima.

- Gledam porniće. Ko kaže da ih ne gleda, laže... Oduvek sam ih gledao. Nemam neku omiljenu kategoriju - kazao je Todorović, a na pitanje voditeljke Rade Radenović "da li više voli one u kojima su svi mladi i zgodni ili one u kojima glumci izgledaju malo prirodnije", ostao je potpuno zbunjen.

- Aj' da pređemo na drugu temu!

Ipak, ovo Žiku nije omelo da otkrije pikantne detalje iz svog života.

- Inicijativu za seks nekad imam ja, nekad žena. Ipak, to se uglavnom dešava spontano i prirodno. Dešavalo mi se da me devojka sama sačeka u krevetu, a nekad zajedno odemo u krevet - pričao je sin Bore Todorovića i priznao da je ranije imao i jednokratne "kres-šeme".

- Naravno da sam imao seks za jednu noć. To mi se dešavalo između veza. Kada imam devojku, veran sam. Nikad mi se nije desilo da se ne sećam sa kim sam spavao.

Bez obzira na to što je u emisiji ponavljao da je veran, iznenadilo je voditeljku kada je kao iz topa rekao da bi oprostio prevaru.

- Prevara može da se desi slučajno i da ima opravdanje. Oprostio bih je, naravno uz razgovor.

Posle četiri ozbiljne veze koje je imao sa koleginicama, sreo je svoju sadašnju suprugu Anu. Oni su zajedno skoro 19 godina. Imaju dvogodišnjeg sina Dejana

- Mojoj Ančici i meni je lepo kao na početku veze. Zaljubljenost između nas je prerasla u ljubav. Nešto najluđe što sam uradio u životu iz ljubavi je upravo to što sam se oženio. Ana i ja zajedno brinemo o Dejanu, nemam problem da menjam pelene - priznao je poznati glumac.

Komentari (7)

Pop

23.02.2017 22:35

Ovaj lioci na matoru lezbejku

nina

23.02.2017 23:41

Slučajno, pogledah tu emisiju, da vidim šta to Pink tako reklamira! Pa to je strašno! Šta je htela ta Rada, a šta nije uradila, šta je htela da kaže, a nije... Srđan nije znao šta ga je snašlo, a ni ona !!

ĐENKA

24.02.2017 02:07

Pa ko ne voli pogledati.???.

Beba

24.02.2017 04:43

Bilo bi bolje da volis da se okupas

Дане С.

24.02.2017 09:12

Е да му није било тате БОРЕ изврсног глумца и фрајера, ти би вероватно радио на грађевини или аутопраоници.

Pafi

24.02.2017 16:25

Pa svi volimo da pogledamo pornice...

meda

25.02.2017 08:21

Secam se, jednom kad sam bila na nekoj svadbi, kaze jedan covek:" Ko kaze da ne voli narodnu muziku, taj se folira!" Naravno da se nisam upustila u raspravu, ljudi koji su ograniceni, oni misle da SVI vole, ono sto voli ON. A nije tako. Ne postoji nista na ovom svetu sto volimo bas svi.