Imobile i Sergej srušili Bolonju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.03.2017.
22:43
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lacija nastavili su sa dobrim igrama u italijanskom šampionatu, sada su u 27. kolu slavili na gostovanju u Bolonji.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Izabranici Simonea Inzagija slavili su na "Renato Dal'Ari" u Bolonji rezultatom 0:2 (0:1).

Već u devetom minutu su "Nebeskoplavi" došli do prednosti, strelac bivši igrač Torina, Dortmunda i Sevilje Ćiro Imobile.

Svojevremeno najbolji strelac Serije A do svog 15. kola ove sezone, došao je nakon sjajnog centaršuta Senada Lulića sa leve strane.

Do kraja prvog dela nije bilo više golova, da bi nakon pola sata igre u nastavku ponovo Imobile pogodio mrežu Bolonje.

Pukla je kontra, vodio ju je Sergej Milinković-Savić, srpski internacionalac šalje sjajan pas u pravi čas ka Imobileu, koji izbija sam pred golmana domaćeg tima Mirantea i lako ga vara za 2:0. To je bio njegov 16. gol u ligi ove sezone, sa tim učinkom je šesti strelac Serije A.


Do kraja je iskusni Blerim Džemaili imao dobru šansu da unese dramu u poslednjih par minuta, ali je šut veziste Bolonje ukrotio golman Lacija Tomas Strakoša.

Lacio je ovom pobedom, 16. ove sezone, preskočio Atalantu na tabeli, sada su Rimljani na četvrtom mestu na tabeli, sa četiri boda manje od Napolija, koji se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u Ligu Šampiona. Inzagi odlično vodi ekipu, a sada je jasno da ni elitno evropsko takmičenje nije nerealna opcija za "Nebeskoplave".

Bolonja je sa druge strane na 16. mestu, ali je na dobrom putu da sačuva prvoligaški status, kako imaju čak 13 bodova više od Palerma, koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Born2Won der
Monday, 06.03.2017
05:03

Lazio posle mnogo godina polako sazreva i diže se kolektivnom igrom bez velikih zvezda.. Sergej to polako postaje a Inzaghi stvara sebi trenersko ime. Ako sačuvaju okosnicu i nađu pojačanja kao kada su izvukli Kolarova niotkuda, mogu napasti uvek to treće mesto koje vodi u LŠ. Tu su onda ozbiljne pare od TV prava, ulaznica plus premija od LŠ i za dve sezone bi postali kao Napoli.. A Sergej 2020.god ide u Real ili tako nešto za 50 milki. Samo trebaju biti pametni jer je sledeća sezona mnogo važna tj leto koje dolazi.

avatar
juventino
Monday, 06.03.2017
14:13

Problem lazia je lottito, mogu oni imati sezonu top3 ali uvijek rasprodaju nabolje igrace..nema dovoljno para da se zadrzi a ni ambicije u klubu.

avatar
Bocevski
Monday, 06.03.2017
01:41

Retko pratim vasu reprezentaciju ali ovaj Sergej mora da vam igra..moraa

avatar
joe n.sad
Monday, 06.03.2017
00:11

Bravo za Sergeja ! Selektore zovi ga u repku,nema nikakvih izgovora,decko igra odlicno i u kontinuitetu,

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 05.03.2017
23:53

Koja je Sergej mašina,ne znam zašto Juve neće da plati više od 25 miliona za njega,a tražili za Pogbu 120,nije Pogba nešto bolji.

avatar
Ali baba
Sunday, 05.03.2017
23:51

Bravo momci...

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 05.03.2017
23:50

Rutinski,Sergej ponovo nekoliko vrhunskih poteza,samo se nadam da povreda nije ozbiljnija.