Gradonačelnik Beograda i ambasadorka Izraela obišli izvršne radove BIG FASHION šoping centra!

Prema rečima Roberta Yahava, direktora kompanije BIG CEE, završni radovi su u toku

  • 1

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, ambasadorka Izraela u Srbiji, Alona Fišer Kam, i glavni urbanista Beograda, Milutin Folić, obišli su sa direktorom izraelske kompanije "BIG CEE", Robertom Yahavom, završne radove na zgradnji "BIG FASHION" šoping centra čije je otvaranje zakazano za 20. april ove godine.

Mali: Beograd skočio za stepenicu više – kreditni rejting sa B1 na BA3!

Nova vozila "Gradske čistoće" za čistiji i uredniji Beograd!

"BIG FASHION" najveći je tržni centar u starom delu Beograda, a očekuje se da će ovaj gigantski kompleks pružiti široki izbor i kvalitetne sadržaje za sve Beograđane.

- U poslednje vreme svedoci smo sve većeg broja investicija u našem gradu, a nove investicije donose i nova radna mesta. Zahvaljujući kompaniji BIG CEE stanovnici Palilule i okolnih naselja dobiće moderni tržni centar koji će doprineti novom i savremenom izgledu ovog dela grada. Zadovoljstvo mi je i da najavim da će uskoro otpočeti radovi još jednog tržnog centra ove kompanije na Vidikovcu -  istakao je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda.

Foto: Promo Foto: Promo

- Projekat "BIG FASHION" predstavlja jedan od najvećih izraelskih investicija u oblasti nekretnina u Srbiji. Uvek rado podržavamo projekte izraelskih kompanija koji imaju značaj za građane i drago nam je što kompanija BIG CEE ulaže u poboljšanje ovog dela grada, kao i samog izgleda Beograda kao velelepne metropole - izjavila je Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela.

Prema rečima Roberta Yahava, direktora kompanije BIG CEE, završni radovi su u toku:

- Drago nam je što će za manje od mesec dana "BIG FASHION" tržni centar u Višnjičkoj ulici otvoriti vrata za sve građane. Planiramo da uskoro započnemo izgradnju i novog centra na Vidikovcu, koji je najveća investicija naše kompanije u Srbiji. Naš cilj je da nastavimo da unapređujemo postojeće i gradimo nove centre, jačajući time imidž lidera u oblasti maloprodaje.

Foto: Promo Foto: Promo

Sa više od 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa, i trećim spratom posvećenim gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, osam bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav, "BIG FASHION" tržni centar u Višnjičkoj ulici broj 84 obezbediće i veliki broj novih radnih mesta, kao i usmereniji, dostupniji i efikasniji način kupovine.

Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA