Novosađani prikupljaju hranu za "Uskršnju trpezu za beskućnike" 13. aprila

Humanitarna akcija "Uskršnja trpeza za beskućnike" biće 13. aprila na Trgu slobode (ugao kod Mekdonaldsa).

Cilj je da se prikupi hrana koja mora biti konzervirana (gotova jela, konzerve i vakuum pakovanje) ili hrana sa deklaracijom (iz prodavnica, marketa i restorana).

"Svako ko želi, a u skladu sa svojim mogućnostima, može da pokloni hranu kako bismo svi zajedno napravili malo bogatiju i kvalitetniju Vaskršnju trpezu za beskućnike korisnike prihvatne stanice tj. svratišta za beskućnike i dom za stara i nemoćna lica u Futogu. Svaka pomoć je i više nego dobrodošla i upravo iz tih razloga apelujemo na firme i preduzetnike da se priključe ovoj akciji kako bi rezultat bio što dugotrajniji. Takođe, napominjem da je potrebna letnja odeća i obuća, donji veš i čarape i sredstva za ličnu higijenu", navodi jedan od organizatora Dušan Popović.

Akciju je verifikovala svojim potpisom i pečatom direktorka Gerontološkog centra Slavica Škrbić.

Akcija počinje u 14 časova i trajaće do 18 časova.

  • AnonimnaUmetnica

    08.04.2017 00:25
    Ne razumem
    Lepo je to od organizatora i itekako od gradjana sto zele da pomognu (iako nemaju) ali zato sam grad ne bih pomogao da otvori kuhinju i spremi lep i normalan obrok a ne da se skuplja hrana u kenzervi koja nit su zdrava nit su hranljiva i oni zasluzuju da jedu kao krajevi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.