Најновије

ШАРОВИЋ НА КОСМЕТУ: Залажемо се за остварење пуне контроле на КиМ

Заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић са сарадницима данас је у оквиру предизборне кампање за председника Србије посетио Ранилуг.

Немања Шаровић (Фото: Јутјуб)

“Српска радикална странка остаје доследна својим принципима 27 година. Зато позивамо грађане да нам на изборима за председника Србије укажу своје поверење. Противимо се бриселским преговорима Београда и Приштине и залажемо се за враћање дијалога под окриље Уједињених нација. Не одричемо се Косова и Метохије. Залажемо се за сарадњу са Русијом и верујемо да ће нова америчка администрација постићи историјски договор са Москвом о подели интересних сфера. Онда ће Срби уз подршку свог правог и природног савезника, а то је Русија, моћи да остваре своје нациоанлне интересе и пуну контролу на Косову и Метохији, што и јесте наш циљ”, рекао је заменик председника Српске радикалне странке. Шаровић је одржао састанак са члановима и симпатизерима странке и прошетао кроз Ранилуг до Споменика жртвама НАТО агресије, киднапованима и убијенима 1999. године. Окупљене грађане је позвао да изађу на изборе и да се слободно и без страха определе и гласају према сопственом убеђењу.
Немања Шаровић са сарадницима боравиће на Косову и Метохији два дана. После Косовског Поморавља кампању настављају у Грачаници и Штрпцу. Извор: РТВ Плус

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА