Uhapšen mladić u Novom Kneževcu: Hteo da zapali kuću petočlane porodice (FOTO)

Na svu sreću požar je lokalizovan, a petočlana porodica koja se tada nalazila u svom domaćinstvu izbegla je tragediju

  • 0

Osumnjičeni mladić iz Novog Kneževca koji je pokušao da 5. marta zapali kuću petočlane porodice Golje iz Novog Kneževca pronađen je i priveden u stanicu PU u Novom Kneževcu.

Detalji bizarne nesreće: Piroman iz Vinče zapalio komšiji auto, pa ga uhvatio plamen, život mu i dalje ugrožen!

Kako Telegraf saznaje, reč je o dvadesetdevetogodišnjem sugrađaninu koji je 5.marta u večernjim satima iz plastičnih boca za vodu polio kuću porodice Golje sa ciljem da je zapali.

Na svu sreću požar je lokalizovan, a petočlana porodica koja se tada nalazila u svom domaćinstvu izbegla je tragediju.

Jašar i Mirjana Golja koji su se pre više od godinu dana iz inostranstva doselili u Novi Kneževac, još uvek su u šoku od tragedije koja je mogla da ih zadesi.

Foto: Privatna arhiva Jašar Golja Foto: Privatna arhiva Jašar Golja

Vlasnik kuće Jašar Golja, kaže da su se te noći svi spremali za spavanje kada je supruga Mirjana iznenada čula lavež psa Brunda:

- Pas je drugačije lajao nego inače i posumnjala sam da se neko nalazi u dvorištu. Odjednom nešto je jako puklo i suprug je istrčao iz kuće da vidi šta se dešava - priča Mirjana.

Foto: Privatna arhiva Jašar Golja Foto: Privatna arhiva Jašar Golja

Jašar Golja, vlasnik kuće, kaže da je po izlasku iz sobe čuo brujanje motora ali da ispred kuće nikoga nije zatekao:

- Uspeli smo da ugasimo vatru i pre nego je policija stigla, našao sam upaljač i boce od benzina. Ovo je strašno šta je moglo da nam se dogodi-uzrujano je pričao Jašar.

Njihov sin Manuel koji živi sa suprugom i tromesečnom bebom kaže, da su još uvek u šoku i da je sreća da je samo spoljna fasada polivena benzinom jer u suprutnom mogli su svi da stradaju.

Foto: Privatna arhiva Jašar Golja Foto: Privatna arhiva Jašar Golja

Dvadesetdevetogodišnji mladić koji je pod istragom još uvek nije rekao koji su motivi paljenja porodične kuće porodice Golja.

Policija je protiv osumnjičenog podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Daljinac baner

(D.Ivanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA