Dijana Vukomanović
Vesna Lalić
Dijana Vukomanović

Vesna Lalić

Dijana Vukomanović, Foto: Vesna Lalić

Čini se da je Dijana Vukomanović, bivša članica SPS-a i aktuelna poslanica poslaničke grupe „Nova Srbija - Pokret za spas Srbije”, batalila crvenu boju, koja je zaštitni znak socijalista.

Naime, ona je na beogradskoj konvenciji predsedničkog kandidata Vuka Jeremića zablistala u haljini ljubičaste boje, boje koja je dominirala u predsedničkoj kampanji Vuka Jeremića.

Dijana Vukomanović i Sanda Rašković Ivić

Vesna Lalić

Dijana Vukomanović i Sanda Rašković Ivić, Foto: Vesna Lalić

U istim tonovima na konvenciji se pojavila i njena koleginica iz skupštinske klupe i nekadašnja liderka DSS-a Sanda Rašković Ivić.

Doduše, Dijana Vukomanović se u prošlosti i te kako ponosila bojom SPS-a i to se moglo videti kako u njenom odevanju, tako i u objavama na društvenim mrežama.

- Sala Glavnog odbora SPS-a spremna za veliko okupljanje. Socijalisti, Srbija. Novi logo, naš zaštitni znak: crvena! - umela je nekada u žaru partijske ljubavi prema SPS-u da se oglasi Vukomanovićeva.

Dijana Vukomanović

Printskrin

Dijana Vukomanović, Foto: Printskrin

No čini se da je sve to sada stvar daleke prošlosti. Poslanica je napustila SPS i u trci za šefa države podržala Vuka Jeremića.

Boju odeće sada nije raspoložena da komentariše, ali je za „Alo!” poručila da će Srbija uskoro vaskrsnuti u svim radosnim bojama.

- Nema komentara na boju odeće. Ali ima mnogo komentara i kritika na račun antinarodne vlasti. Kakvo je stanje u državi, svi bi trebalo da nosimo crninu. Doživeli smo da nam radnik vrši samoubistvo na radnom mestu. Ali vaskrsnuće uskoro Srbija u svim radosnim bojama, kada Vučićev režim padne s vlasti - kazala je Dijana Vukomanović.