Ugovor sa Jedinstvom o popustu za penzionere

Lokalne vesti - Utorak 28.03.2017 - 10:49

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja i Goran Stojanović, direktor „Kavim Jedinstva“, potpisali su ugovor o povlasticama za penzionere.

Stojanović i Milenković. Foto: S.Tasić/OK Radio Stojanović i Milenković. Foto: S.Tasić/OK Radio

Na ovaj način se popust za prevoz ove kategorije putnika od 30 povećava na 50 odsto.

To u praksi znači da će svi vranjski penzioneri moći da putuju sa olakšicama u lokalnom prevozu uz popust od 50 odsto.

Gradonačelnik Milenković naveo je da će ovim ugovorom, za nešto više od million dinara na godišnjem nivou, povlašćen prevoz imati sve kategorije penzionera.

- Primarni ugovor koji je grad Vranje sa “Jedinstvom” potpisao pre tri godine, podrazumeva razne kategorije socijalnih usluga, koje obuhvataju đake, trudnice, porodilje, pripadnike  različitih udruženja osoba sa posebnim potrebama.

Kada je o penzionerima reč, ovim aneksom, subvencije se odnose na sve kategorije penzionera koji žive na administrativnom području Vranja.

Ovim ugovorom, mi ispunjavamo i jedno od svojih predizbornih obvećanja
- podsetio je Milenković.

Goran Stojanović naglasio je da je da će ovim biti obuhvaćeni svi penzioneri, bez obzira na starost i visinu svojih penzija.

Predstavnici lokalne samouprave Vranja najavili su da je namera da u nekom narednom periodu svi penzioneri, kojih je na teritoriji Vranja oko 18.000, dobiju besplatan lokalni prevoz.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: