ABA liga logo
Wikimedia
ABA liga logo

Wikimedia

ABA liga logo, Foto: Wikimedia

Budućnost je do trijumfa predvodio Boris Savović sa "dabl-dabl" učinkom od 15 poena i 11 skokova, dok je Nemanja Gordić dodao 12.

U ekipi Zvezde istakao se Marko Gudurić sa 17 poena, Nejtan Volters dodao je 11, dok je Branko Lazić postigao devet.

Treća i odlučujuća utakmica polufinala plej-ofa Jadranske lige igraće se narednog utorka u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

 

Komentari (3)

momazver

28.03.2017 22:13

Utakmica preko curca.Naravno da se igra treća.Zbog para...i naravno pobediće Zvezda...i čim izadjdu kvote,uplatite SVE na Zvezdu,jer na dan utakmice kvota na nju će biti oko 1,15.

branko1

28.03.2017 22:46

Čestitka Budućnosti.Ali to nije razlog mog komentara.Razlog je premorenost jednog divnog sportiste -Simonovića.U zadnje dve utakmice ,u ključnim momentima ,tehnička greska,šamar ekipi koja gubi.Umor je učinio svoje.On slabo igra.Ni senka onog diva pod koševima,treba da se odmori.U klubu sve rade samo niko ne vodi računa o igračima I njihovoj psihičkoj zamorenosti I prezasićenosti.Bilo je vremena da se reaguje,bilo je slabijih I manje važnih utakmica,ali se zakasnilo.Zašto ?Razmislite !

jedna zvezdasica

29.03.2017 09:01

Evidentno je da je Zvezda napadački neprepoznatljiva, forma ide na dole, ali to se dešavalo i mnogo jačim klubovima koji to rešavaju tako što imaju jaku klupu, svaki igrač je pokriven sa dve, tri zamene, a mi?Sinoć je Volters bio najbolji, onda vi vidite "koliko je sati"! I Zvezda neće moći da sedi na dve klupe, moraće da odluči: šta dobija ulaskoim (ako udje medju njih osam) po meni - ništa, a izgubiće sve ako ne obezbedi prvo mesto u ABA ligi, jel dogodine je nema ni u jednom takmičenju!!!