Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

Selektor vaterpolista Savić: Mladi imaju priliku protiv Slovačke, maksimum je obavezan

Beta - Vest objavljena: 14:35 - 10.04.2017

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da ekipa u svakoj utakmici ima obavezu da pruži maksimum i da ostvari što bolji rezultat, pa tako i u predstojećem meču protiv Slovačke u Svetskoj ligi.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da ekipa u svakoj utakmici ima obavezu da pruži maksimum i da ostvari što bolji rezultat, pa tako i u predstojećem meču protiv Slovačke u Svetskoj ligi.

Dejan Savić
Dejan Savić Foto: Stare Slike

- Obaveza je uvek ista. Kvalitetan pristup utakmici, davanje maksimuma i što bolji rezultat. Ovaj sastav je mlad, osim (Nikole) Jakšića nema nikoga iz olimpijskog tima. Prilika je da se pokažu u pravom svetlu, ali je mnogo važnije što ćemo imati ukupno pet treninga - rekao je Savić.

Vaterpolisti Srbije u utorak od 17 časova u Bečeju igraju protiv Slovačke, utakmicu poslednjeg kola grupe A u Svetskoj ligi.

Ekipa je kompletna, a u nedelju je manjim intezitetom trenirao Jakšić, koji ima probleme sa leđima.

Lazar Dobožanov
Lazar Dobožanov Foto: Stare Slike

Golman Srbije Lazar Dobožanov rekao je da je predstojeća utakmica prilika da se mlada ekipa pokaže.

- Kao i uvek, bez obzira na sastav, idemo na pobedu. Meni je zadovoljstvo i čast što ću za reprezentaciju igrati u rodnom gradu. Nadam se velikoj podršci sa tribina - naveo je on.

Golman Dimitrije Rističević rekao je da je Slovačka nezgodan rival i podsetio da je u prvom delu takmičenja Srbija pobedila posle peteraca.

- Videlo se da su Slovaci nezgodan rival. Nemaju šta da izgube. Imamo pouke iz prvog susreta i verujem da ćemo se Bečejcima predstaviti u pravom svetlu - rekao je Rističević.

Strahinja Rašović
Strahinja Rašović Foto: Stare Slike

Najiskusniji u srpskom timu biće Strahinja Rašović, koji je rekao da ekipa ide na pobedu.

- Ko god da igra za reprezentaciju Srbije igra na pobedu. Rival nije bitan. Sve zavisi od nas. Imamo iskustvo iz Novakija. Tada je (Dušan) Mandić bio sa nama. Sada smo bez njega, ali se naš cilj ne menja. Verujem u pobedu - naveo je on.

Savić ima na raspolaganju 15 igrača, a u utorak će odrediti konačnih 13.

(Beta)

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Ronald Kuman (Photo: Gerard Franco / Zuma Press / Profimedia)
11 29
Fudbal

11:29 - 27.03.2024

video Bivši trener Barse imao samo jedno da poruči

Odigrane su tri finalne utakmice baraža za Ligu nacija, dalje su prošle selekcije Gruzije, Ukrajine i Poljske, nakon čega smo dobili sve učesnike predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

10 39
Tenis

10:39 - 27.03.2024

video Zverev protutnjao do četvrtfinala Majamija

Nemački teniser, Aleksandar Zverev, plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Majamiju nakon pobede nad Rusom, Karenom Hačanovim 2:0, i po setovima 6:1, 6:4.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)