Pukla ljubav: Katarina i Nemanja
Rajko Ristić
Pukla ljubav: Katarina i Nemanja

Rajko Ristić

Pukla ljubav: Katarina i Nemanja, Foto: Rajko Ristić

Katarina je na Dan zaljubljenih 2016. zakuvala frku u jednom beogradskom noćnom klubu, zbog čega je Nemanja zajedno s njom dobio batine, a godinu dana posle tog incidenta ga je šutnula, navodno zbog ljubomore! Kako „Alo!” saznaje, najgore je što je Nemanja Buha u tom noćnom klubu nepoželjan, dok ona bez problema ide na nastupe i peva!

Njih dvoje su u incidentu na Dan zaljubljenih izvukli deblji kraj i na suđenje će biti pozvani kao žrtve, ali i kao svedoci. Glavni pretres još nije zakazan jer je slučaj uoči suđenja poveren drugom sudiji, koji tek treba da se upozna sa spisima.

Kako „Alo!” saznaje, Katarina je 14. februara 2016. divljala u klubu, ali pošto se to ne vidi na snimku sigurnosnih kamera, to se i ne pominje u zvaničnoj verziji događaja!

- Njih dvoje su slavili Dan zaljubljenih, a primadona je posle večere htela u klub! Posle incidenta nisu hteli da daju izjave zbog strica Čumeta, jer su ga odmah povezivali sa njim... Neki mediji su čak pogrešno objavili da je Nemanja Čumetov sin. Tada se naveliko pisalo o surčinskoj sapunici i Čumetovom sukobu sa bivšom suprugom, takođe pevačicom Ivanom Tulović, a desio se novi incident... Njegov otac je poludeo... Snajke pevaljke ubiše! Katarina je u to vreme bila buduća snajka - navodi naš izvor i otkriva da je pevačica sve zakuvala!

Poklonio joj prsten

Katarina i Nemanja su proslavili godišnjicu veze u februaru ove godine. Nemanja joj je 1. janura 2017. tačno u ponoć poklonio prsten. Ona je na Instagramu odmah objavila sliku, zbog čega su mnogi pomislili da je zaprošena. Na pitanje da li je prsten verenički, Katarina je tada objasnila: - Ma ne! Ja sam jako aktivna na Instagramu, pa sam okačila taj prsten. Nisam pomislila da je verenički, pošto svaki muškarac to treba drugačije da uradi. Znala sam da nije prosidba. Znajući Nemanju, ne bi to uradio na tako bezvezan način, već bi priredio čin za pamćenje - rekla je pevačica.

 - Ona je šizela. Prskala je goste i gađala ih ledom, pa se obezbeđenje umešalo. Onda je skočio Nemanja, ali ga je momak iz obezbeđenja premlatio. To je prava verzija događaja! Ali ona je izjavila da je pala flašica sa vodom... Da je, navodno, polila momka iz obezbeđenja, koji je tobože zbog toga nasrnuo na nju. Nemanja se umešao da bi je zaštitio i oboje su dobili batine - tvrdi naš sagovornik iz tog kluba.

- Oboje su imali lake telesne povrede. Optužen je mladić iz obezbeđenja za krivično delo nanošenja lakih telesnih porveda. Katarina i Nemanja su istovremeno i svedoci i žrtve. Interesantno je da su dali različite iskaze u istrazi. On je bio iskren i rekao kako se sve odigralo, dok je ona od početka sve negirala i pričala drugu priču. Ne čudi me što zbog ponašanja na nastupima i izjava kažu da je „mala od skandala”! - navodi naš sagovornik, koji će se na sudu pojaviti kao svedok.

Posle incidenta je bilo poznato samo da su Nemanja i Katarina dobili nekoliko udaraca po licu i glavi. Lekarsku pomoć su zatražili u Urgentnom centru u Beogradu, gde su im sanirane lakše povrede. Zanimljivo je da su oboje u izjavama za medije negirali incident!

- Katarina se posle tuče nije javljala na telefon. Kada je informacija procurila, novinarima je slala poruke u kojima je negirala čitav događaj. Nije popuštala čak ni kada su mediji dobili potvrdu iz istrage - kaže naš izvor.

- Ništa od te priče nije tačno, nije nam ništa! Nemanji se ništa nije dogodilo, već jednom njegovom drugu. Molim vas da ne pišete o tome. Ne radi se o njemu, a znate da on ne voli medijski da se eksponira - napisala je tada uznemirena pevačica.