Mobilni telefon krevet žena
Profimedia
Mobilni telefon krevet žena

Profimedia

Žena, Foto: Profimedia

Svako vara na svoj način, a iako se horoskop ne možemo smatrati službenim vodičem, može da služi kao indikator da je žena neverna.

Ovan:

Ovnovi su jako dobro organizirani, pa će uvek naći vremena za one koje vole, čak i kad ga nemaju. Kad žena ovan prestane da nalazi vreme, lako je moguće da ga nalazi za nekog drugog.

Bik:

Žene u ovom horoskopskom znaku su jako komunikativne i sklone pokazivanju ljubavi. Kad varaju, postaju zatvorene i hladne.

Blizanci:

Uvek spremni za izlazak, blizanci će jedino u slučaju da imaju nekog drugog ostati kod kuće... "sami".

Rak:

Varanje za žene rakove je vrlo neuobičajeno, ali ako do toga dođe, one postaju vrlo depresivne jer idu protiv sebe.

Lav:

Žena lav će se u slučaju da ima nekog novog početi veoma da se sređuje, možda će čak promeniti frizuru, a definitivno će postati još komunikativnija nego inače.

Devica:

Paziće na detalje kao i uvek, kao i da ne ostavi tragove prevare, ali s obzirom na to da joj laganje nije prirodno, biće jako nervozna.

Vaga:

U panici da će neko otkriti njenu tajnu, vaga koja vara će na svako pitanje reagirati kao da je već otkrivena, ma koliko ono uobičajeno bilo.

Škorpion:

Škorpioni su inače tajanstveni pa je teško proceniti je li stvarno reč o prevari ili se žena škorpion samo ponaša kao i inače, ali kad vara, postaće još tajanstvenija i paranoična kad je u pitanju njen mobilni.

Strelac:

Zna da je kriva i oseća se grozno pa će konstantno biti iznervirana i ljuta na partnera, iako bi trebalo da bude obrnuto.

Jarac:

Zbog osćaja krivice će puno lakše opraštati stvari koje inače nikad ne bi. Inače je jako disciplinovana, a zbog prevare će joj biti neprijatno pa će postati tolerantnija.

Vodolija:

Neće reći svojim prijateljima da vara dečka, a kad one počnu da se raspituju zašto je nestala, sve će postati jasno.

Ribe:

Ribi će biti neprijatno pored dečka kog vara - postaće nesigurna, neće ga gledati u oči i biće puno osetljivija nego inače, piše Indeks.hr.