Nema više glavobolju  zbog stopala:  Nemanja Nedović
Marko Metlaš
Nema više glavobolju  zbog stopala:  Nemanja Nedović

Marko Metlaš

Nemanja Nedović u dresu Unikahe, Foto: Marko Metlaš

Prema pisanju lokalnog medija "La Opinion de Malaga", Nemanja je na meti ni manje ni više nego aktuelnog šampiona Evrope CSKA koji želi da ga dovede ovoga leta!

Isti izvor navodi da su kontakti već uspostavljeni između kluba i Nedovićevih predstavnika. Takođe, ističe se da bi Nedović u prvoj sezoni mogao da dobije ugovor na 1.500.000 evra, te da bi imao ugovor na više godina sa klauzulom odlaska u NBA svakog leta.

Nedović je produžio ugovor sa Unikahom do juna 2018. godine, ali u ugovoru stoji klauzula po kojoj bi na leto mogao da napusti klub za 3.000.000 evra. CSKA to zna i želi da iskoristi situaciju.

Unikaha naravno želi da zadrži Nemanju, ima sve što njemu treba, čak je ušla i u Evroligu što je velika stavka bez koje ne bi imala šanse da ga zadrži, Nemanja se navikao na život u Malagi, ali ako CSKA tresne kofer pun novca na sto, to je nešto čemu ni mnogo bogatiji timovi od Unikahe ne mogu da odole.

Nedović je više puta isticao da je zadovoljan u Unikahi, da želi da ostane, ali videćemo kako će na njegov razvoj karijere uticati interesovanje prvaka Evrope.

Nije mala stvar koja bi se tek tako ignorisala.