Bojana Ristivojević
screenshot Youtube
Bojana Ristivojević

screenshot Youtube

Bojana Ristivojević, Foto: screenshot Youtube

Dok je trajalo izbacivanje iz luksuzne vile "Parova" došlo je do veoma napete situacije koja je posebno iznervirala voditeljku Bojanu Ristivojević.

Naime, produkcija je pročitala pismo Aleksandra Čabarkape u kome tvrdi kako mu je Aleksandra Subotić iz šoua poslala pismi u kome tvrdi da joj je obećana pobeda u "Parovima" i da zbog toga radi sve što radi u vili.

 

Ovo je potpuno očekivano podiglo veliku prašinu u samoj vili, pa su se mnogi okrenuli protiv Subotićeve.

Aleksandra se pravdala kako ona nije poslala to pismo, već da su to u njeno ime uradile Dalila Mujić i Jelena Krunić, ali je Ristivojevićeva bila veoma ljuta i rekla je da su ozbiljno prekršili pravila šoua.

Komentari (6)

Boban

11.04.2017 10:56

Vrati se odakle si dosla ! Ona se

Boban

11.04.2017 11:00

Ova " voditeljka " se gore ponasa od svih ukucana. Malogradjanka i paorka ! A sta sve radi prljava produkcija...

kimi

11.04.2017 15:12

@Boban - voditelj sa piskutavim glasom nemože biti voditelj.ova voditeljka nema blage veze sa srpskim jezikom te koristi ulične termine tipa :skoro su se pobile...čujj pobile ili manite se čaršijski priča...čujjj čaršijski .pitam se zašto turcizam zašto ulični žargoni a nacionalne tv.sve redom nekompetentne sve redom po nekim vezama.tako je ništa bolji od ostali dilea u vili...PRODUKCIJO hahahaahaa....pričam jaaa...Mariććuuu....

Mirjana

11.04.2017 13:06

Konacno da se neko od nadleznih pozabavi svim onim sto se desava unutar te kuce. Niste ni svesni koliko narod zapravo vidi sve sto radite. Zao mi je jedino sto Maric koji je intelektualac ovo dozvoljava. Ove voditeljke nisu smele da silaze sa planine. I vidi se da svaki ucesnik koji se zameri produkciji zavrsi na stubu srama. Toliko ste vec providni da boli glava. ..

Miroslav

11.04.2017 18:01

Bojana je prava lepotica i veoma dobra osoba!

Soc.sluzba Nis

11.04.2017 19:19

Članovi porodice MILJANE KULIĆ bili su itekako svjesni da njihova Miljana od 2 godine nije znala govoriti, te su je ostavili u šumi!? Pronašlisu je lovci i predali socijalni službi. Miljanu su hospitalizovali i nakom 1,5 godine je vratili roditeljima. Tako danas vidimo u vili sasvim drugu Miljanu, ipak malo moždano uskračeno ali baš mnogo pričljivu. Nemaju KULIĆI hleba da jedu i psihički bolesnu čerku poslali su u rijaliti-e da od nje žive!