');
Najnovije vesti
Blic Vesti Društvo

Ministar odbrane razgovarao sa pripadnicima Specijalne briga o "problemima i nedoumicama"

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas u Domu Vojske u Pančevu sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Specijalne brigade.

VOJNICI Foto: Ministarstvo odbrane / Promo
VOJNICI
Foto: Ministarstvo odbrane / Promo

Prema rečima ministra Đorđevića, ideja je da se najmanje jednom godišnje sastaje sa pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije kako bi saznao njihove eventualne probleme i nedoumice, saopštilo je ministarstvo.

Ministar je, između ostalog, predstavio podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Specijalne brigade planove za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i paket mera koje je donelo Ministarstvo odbrane.

Te mere su ugovori sa pojedinim trgovačkim lancima, povoljnosti za kupovinu knjiga i školskog pribora, turističkih aranžmana, vozila i mogućnosti ostvarivanja i do sedam odsto popusta za nabavku goriva na NIS-ovim pumpama, koje će, prema rečima ministra Đorđevića, dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane.

Ministar odbrane je najavio nastavak neposrednih razgovora sa podoficirima i profesionalnim vojnicima u svim jedinicama sistema odbrane radi rešavanja konkretnih problema, što bi doprinelo poboljšanju njihovog ekonomskog i profesionalnog statusa, navedeno je u saopštenju.