Popović Ivković: Janković opsednut Nebojšom Stefanovićem

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Biljana Popović Ivković saopštila je da bivši presednički kandidat Saša Janković treba da se opredeli da li želi saradnju s policijom ili samo želi da kritikuje MUP.

"Kako je moguće da čovek koji se navodno zalaže za poštovanje institucija i procedura, ne poštuje ni jedno ni drugo?", zapitala je Popović Ivković povodom obelodanjivanja pretećeg pisma koje je primio Janković.

Janković je to pismo objavio 20. aprila na Tviteru, dok je Popović Ivković u saopštenju navela da je Janković "preće pismo dobio pre tri mesaca" i da je te pretnje trebalo da prijavi polciji.

"Neshvatljivo je da preteće pismo objavi posle tri meseca na svom Tviter nalogu, umesto da kao svaki građanin koji se oseća nesigurno, pretnju odmah prijavi policiji", navela je ona, saopštio je MUP.

Popović Ivković je ocenila da je "Janković opsednut Nebojšom Stefanovićem, jer MUP uvek poistovećuje s ministrom policije, i ceo resor MUP-a svodi na personalno pitanje".

Janković je objavio fotografiju na kojoj se vidi preteće pismo nepoznate osobe, navodeći da je to "direktna posledica propagande Aleksandra Vučića".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво