Bajern vezao drugi remi, Darmštat odneo bodove iz Hamburga

Fudbaleri Bajerna igrali su nerešeno sa Majncom, čime su vezali drugi remi u Bundesligi, dok je Darmštat pobedio ekipu Hamburgera i ostao u igri za opstanak.

Bajern ima devet bodova više i utakmicu više od drugoplasiranog Lajpciga, dok je Majnc osvojio važan bod u borbi za opstanak i sada je 13. na tabeli sa 33.

Darmštat je iznenađujuće pobedio Hamburg kao gost sa 2:1, golovima Ajtaka Sulua i Feliksa Platea. Fabijan Holand je postigao autogol u nadoknadi vremena za konačan rezultat.

Taj klub i dalje ima teoretske šanse za opstanak, ali je i dalje poslednji, pošto četiri kola pre kraja ima 12 bodova manje od Hamburga, koji je na mestu koje garantuje opstanak.

Darmštat do sada nije imao ni bod u gostima ove sezone.

Volfsburg je u Berlinu poražen od Herte sa 1:0, golom Vedada Ibiševića, i 14. je na tabeli sa 33 boda, koliko ima i Hamburg, koji je mesto ispod.

Augsburg i Ingolštat su ostali u zoni ispadanja.

Augsburg je kao gost izgubio od Ajntrahta sa 3:1, iako je vodio do 78. minuta pogotkom Džefrija Guveleuva, ali su Marko Fabijan sa dva gola i Ante Rebić doneli pobedu domaćinu.

Ingolštat je na svom stadionu poražen od Verder Bremena, iako je dva puta vodio. Maks Kruse je dao sva četiri gola za pobednika, tri u poslednjih 10 minuta utakmice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво