Veliki požar u tržnom centru u Mostaru

Požar većih razmera zahvatio je oko 20 sati veliki tržni centar "Bingo" u Vrapčićima na ulazu u Mostar. Nema povređenih jer su kupci i radnici na vreme evakuisani.

"Borimo se, teška je situacija. Čuli smo i eksplozije unutra, verovatno gasa. Teško je", kazao je jedan od mostarskih vatrogasaca, prenosi Fena.

Vatrogasci pretpostavljaju da unutar objekta, kojim se velikom brzinom proširila vatra, nema ljudi. Vatrogascima pomažu brojni zaposleni iz tog objekta.

Fena navodi da vatrenu stihiju nisu mogli da zaustave. 

U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije zasad nemaju više informacija o posledicama kao ni o uzrocima požara.

Portparol županijskog MUP Ljudevit Marić kazao je da će više o svemu pokazati uviđaj koji će biti moguć tek nakon lokalizacije požara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво