Adiko banka finansijski pomaže Narodno pozorište RS

S. M.

06. 05. 2017. u 12:58

Adiko banka sponzor Narodnog pozorišta RS

Адико банка финансијски помаже Народно позориште РС

Ivanković i Novaković

BANjALUKA - Mario Ivanković, direktor Adiko banke Banjaluka, i Nenad Novaković, direktor Narodnog pozorišta RS, potpisali su ugovor o nastavku saradnje u kojoj će Adiko banka i u narednih dvanaest meseci finansijski pomagati Narodno pozorište RS i pružiti podršku u organizaciji Teatar festa "Petar Kočić".

- Narodno pozorište RS jedna je od najvažnijih institucija kulture, čije predstave privlače brojnu pozorišnu publiku. Ono što me posebno raduje jeste činjenica da iz godine u godinu broj mladih koji posećuju pozorište raste. Ovo nam je bio dodatni motiv da nastavimo uspešnu višegodišnju saradnju i finansijski podržimo Narodno pozorište RS i njegov najveći projekat Teatar fest "Petar Kočić" - izjavio je Mario Ivanković, direktor Adiko banke Banjaluka.

Narodno pozorište organizuje dvadeseti Teatar fest "Petar Kočić", koji će se održati od 17. do 24. maja.

Nenad Novaković, direktor Narodnog pozorišta RS, zahvalio je Adiko banci na iskrenoj podršci.

- Saradnja dveju značajnih institucija u RS, primer je kako se mogu postići izvanredni rezultati. Želja nam je da svake godine ovu saradnju unapređujemo i obogaćujemo uz međusobno poštovanje i negovanje prijateljskih odnosa, ne mereći je samo materijalnim vrednostima, već i onim duhovnim, kulturološkim, koje su nam poveznica i obostrano znače mnogo - poručio je Novaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije