Zaludela Arape: Dara Bubamara u Dubaiju
Milan Ilić/RAS
Dara Bubamara

Milan Ilić

Dara Bubamara, Foto: Milan Ilić

 Dara je nedavno kupila stan u novosadskom naselju Detelinara i spremila novi album, zbog čega je u dugovima do guše.

- Otkad se razvela, Dara je želela da kupi novi dom i tako počne ispočetka. Konačno je našla nekretninu koja joj odgovara. Dara je iskeširala 150.000 evra za stan u novosadskom naselju Detelinara i kompletno ga je opremila. Na sve to, kupovina stana se poklopila sa radom na novom albumu, zbog čega nije imala dovljno novca za sve to. Kako je ušteđevinu planiranu za novi projekat spisakala na stan jer joj se dopao i odmah ga je kaparisala, ona nije imala novca da isplati ekipu koja joj je radila pesme - kaže naš izvor blizak Bubamari.

- Kratkih rukava ostali su kompozitori, izdavač, tekstopisci i dizajeneri zvuka, kao i produkcijski tim. S obzirom na to da Dara želi da ima hitove na novom albumu, svaka njena pesma košta oko 10.000 evra, pa je album staje više nego stan koji je pazarila. Dara je obećala svima kojima duguje novac da će im platiri do kraja leta, ali ćemo videti da li će u tome uspeti. Tačno je da ona zarađuje mnogo novca jer skoro svakog dana ima tezge koje su prilično plaćene, ali isto tako i živi na visokoj nozi. Navikla je da se odmara u najluksuznijim hotelima, da nosi samo brendirane stvari i vozi skupe automobile - objašnjva naš izvor.

Proslavila rođendan bez pompe

Dara Bubamara je pre dva dana napunila 41 godinu. S obzirom na to da je dan ranije pevala u Beču, pevačica nije stigla da spremi gala slavlje za prijatelje. Ona je po dolasku u Novi Sad pozvala samo nekoliko prijateljica na ručak, gde su uživale uz vino i hranu. Bez obzira što nije pravila veliko slavlje, Dari su na kućnu adresu stigli brojni pokloni i cveće. Darin telefon se usijao od poziva kolega i prijatelja.

 - Ona je juče otputovala u Budvu sa sinom Kostom da se malo odmori. Njih dvoje će uživati u jednom luksuznom hotelu nekoliko dana, a onda se vraćaju kako bi Dara 30. maja promovisala novi album. Ona se ne opterećuje zbog dugova, živi kao i pre njih jer je uverena da će ih vratiti brzo zato što joj dolaze letnji nastupi, koji su plaćeni mnogo više - tvrdi naš izvor.

Kada smo pozvali Daru kako bismo je pitali o informacijama koje smo dobili, nije bila oduševljena našim saznanjem.

- Molim vas, nemojte da me uznemiravate i zovete ovakvim povodom. Ne polažem nikome račune, pa neću ni vama, tako da nemam komentrar - odbrusila je pevačica.

Pročitajte i:

Komentari (2)

Драгомир

23.05.2017 13:06

Купила стан и опремила!Добро,није да није за похвалу,али,бато,само признајем АКО БИ КУПИЛА ОМАЊИ АВИОН!Дара Буба Мара власник џет сет млазњака!Узме каталог и бира.Да л' може да купи војни авион није ми познато па ћем да се распитам.Него,може бити да би јој дошао добро и један тенк?У свету то је дозвољено ал' да има гумене гусенице.

KOGA

23.05.2017 18:41

briga za nju!!