Protest rodbine i prijatelja fudbalera koji se ubio posle batina: Da siledžije srpske majke ne zavijaju u crno

G. Ć.

23. 05. 2017. u 12:31

Zašto ćuti država, zašto ćuti pravosuđe, zašto štite nasilnike. Mog sina više nema, a kriminalci se slobodno šetaju, pa gde je tu pravda – kaže Dragana Jovićević, majka Dragana Milošević

Протест родбине и пријатеља фудбалера који се убио после батина: Да силеџије српске мајке не завијају у црно

Foto: G.Šljivić

KRALjEVO – Zahtevajući od Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu da posle četiri godine konačno kazni nasilnike koji su još 2013. u jednoj ovdašnjoj kladionici maltretirali i brutalno pretukli Dragana Miloševića (22) zbog čega je on prošle nedelje u Beogradu počinio samoubistvo, rodbina i prijatelji tragično nastradalog mladića održali su u utorak protest uz šetnju gradskim ulicama.

- Neću se smiriti dok siledžije i kriminalci koji su pretukli mog sina ne budu kažnjeni! Zašto ćuti država, zašto ćuti pravosuđe, zašto štite nasilnike? Imamo divnu zemlju i divnu decu, ali svi živimo u strahu od siledžija. Mog sina više nema, a kriminalci se slobodno šetaju, pa gde je tu pravda – kaže Dragana Jovićević, majka nastradalog mladića.

Prema njenim rečima, iako joj se nikada nije požalio zbog brutalnog maltretiranja u kladionici, Dragan je i posle četiri godine imao veliku traumu i psihičke probleme. Zbog toga se, pretrpostavlja, i obesio u stanu u kojem su poslednjih godina živeli u Beogradu.

- Nije više bio isti, često je imao košmare. Lečio se od teške psihoze, zato je, verovatno, i digao ruku na sebe – neutešno dodaje Dragana. – Tražimo pravdu za mog sina, ali i da država preduzme konkretne korake u borbi protiv nasilja kako siledžije ne bi srpske majke i dalje zavijale u crno.

foto G.Šljivić





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

voja

23.05.2017. 13:44

Pre svega moje saucesce,drzavna uprava ne moze nista kad je stvar u pravosudju, Mup uhvati kriminalce a sud u sprezi sa advokatima ih pusti.To je nezavisno SUDSTVO a ja se pitam od cega je ne zavisno, mozda od prava i pravde.Pa vidimo svi koji se cirkus desio u Advokatskoj komori!!!

Viki

23.05.2017. 17:20

Dokle ce to sudstvo da ne/radi nekaznjeno??? Kakava je to nedodirljiva grana vlasti? Ko njih moze kontrolisati? Zar to ne moze neko skupstinsko telo, SS donosi zakone pa valjda ima pravo i da kontrolise one koji treba da primenjuju zakone.Kao sto se zalaze jedan unesreceni otac,treba ukinuti u presudama onu smesnu recenicu u ime naroda....Presude se donose u ime onih koji imaju boljeg advokata ili vise para!!!!!