Телевизија Лав плус све популарнија, ГЗС остаје само пријатељ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Телевизија Лав плус све популарнија, ГЗС остаје само пријатељ
Trenutno na sajtu: 373       |       Podeli:
23.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак, Ужице - Телевизија Лав плус за кратко време подигла се из понора у којем се налазила пре пола године, захваљујићи пре свега Глобал медију из УСА,

који је почетком ове године купио телевизију и извукао је из блокаде, али и Дневнику западне Србије који је покренуо Глас западне Србије, Удружење медија и медијских радника са чланицама. Данас пола године касније, ГЗС ће у договору са менаџментом телевизије остати само поуздан пријатељ који ће увек бити спреман да прискочи у помоћ некоме кога поштује.

"Имали смо заиста коректну понуду од власника ТВ Лав. Понуђено ми је место главног и одговорног уредника, што је капа у сваком медију. Веома сам захвалан на томе јер то значи да је менаџмент проценио ко је пресудно помогао у градњи прелепог студија у Чачку, и ко је на својим леђима носио велики терет Дневника ових пола године. Али деца су порасла, идемо свако својим путем уз једину обавезу да останемо пријатељи у сваком тренутку. Увек могу рачунати на нас. Али, лично, нисам могао да прихватим претешко бреме уредника, јер није професионално, а ни по закону да један човек буде уредник у два локална медија. Остајемо пријатељи, увек спремни на сарадњу као добре комшије које су засадили добро дрво. Сигуран сам да ће ова телевизија са Дневником западне Србије као централном емисијом, и са додатним садржајем до јесени доминирати западном Србијом. Као председник Удружења медија и медијских радника предложићу скупштини да овој телевизији пренесе ауторска права Дневника без надокнаде, и надам се да ће предлог бити усвојен”, казао је Гвозден Николић главни и одговорни уредник Гласа западне Србије.

Иначе, ТВ Лав плус више од четири и по године налазила се у блокади због неликвидности. Телевизија тренутно у Чачку броји пет радника, док је у Ужицу на платном списку око 12 радника од чега седам у сталном радном односу.

Дневник западне Србије покренут је 15. новембра 2016. године и до данашњег дана емитује се непрекидно сваким даном сем викенда. Као сарадници на пројекту који се првобитно емитовао из студија у Ужицу, велики допринос дале су продукције ПП Медија из Пријепоља, Прибоја, ТВ Златар пресс из Чајетине, ТВ Пожега, продукције из Косјерића, Бајине Баште а у последњих неколико седмица се придружила продукција из Љубовије. У Дневнику западне Србије емитовани су прилози колега из продукције Краљево ОНЛИНЕ, Љубише Лешевић, али и Танјуга захваљујући више него коректном односу ГЗС и највеће новинске агенције у земљи.

Нису изостали прилози Прве, РТВ Војводине, Б92, и надамо се да ће се та сарадња наставити на коректном комшијском и колегијалном односу.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.138.903 посета
Тренутно на сајту: 374 посетилац(a)