Ova aplikacija otkriće vam šifru za WiFi gde god da se nalazite, ali postoji jedna caka (VIDEO)

Pored mape i šifre određene Wi-Fi tačke u vašoj blizini, Instabridge će ponuditi i ocenu kvaliteta Wi-Fi mreže i brzinu prenosa podataka

  • 0

Aplikacija Instabridge posebna je po tome što korisnicima prikazuje šifre obližnjih Wi-Fi hotspotova, pa je idealna za korišćenje kada se, na primer, nalazite u inostranstvu ili ste potrošili sav mobilni internet.

Ovde možete da pronađete ŠIFRE za WI-FI svih svetskih AERODROMA!

Kombinujući bazu podataka Wi-Fi hotspotova koje je prikupila zajednica korisnika s komercijalno dostupnim podacima te vrste, ova aplikacija za Android i iOS vam može pomoći u pronalaženju najbliže dostupne pristupne tačke i automatski ulogovati vaš uređaj na nju.

Pored mape i šifre određene Wi-Fi tačke u vašoj blizini, Instabridge će ponuditi i ocenu kvaliteta Wi-Fi mreže i brzinu prenosa podataka. Spajanje s dostupnim mrežama odvija se jednim dodirom. Ponekad čak i ako ne znate lozinku.

Kako je to moguće?

Pa, neka dobra osoba koja je pre vas posetila istu lokaciju odlučila je da podeli lozinku sa širom zajednicom. Kako gazde kafića kod nas po pravilu ne menjaju lozinke baš često, šanse da će lozinka i dalje otključavati pristup Wi-Fiju su velike.

Možete, naravno, i vi postati ta dobra duša, pa sa ostalim korisnicima podeliti lozinke klubova, restorana, hotela, aerodroma i drugih lokacija na kojima ste surfovali.

Iako se diči miliona pristupnih tačaka za Wi-Fi, ta baza podataka, naravno, nije savršena niti potpuna. Dogodiće se da kafić u koji ste seli Instabridge nema na svom popisu.

Instabridge je preuzet više od pet miliona puta i što veći broj korisnika bude koristio ovu aplikaciju i unosio lozinke, ona će postajati sve bolja. Aplikaciju besplatno možete preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA