“STOP SHOP” спрема вас за матуру 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
“STOP SHOP” спрема вас за матуру
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
23.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Време је за матуре! Зато је ту ваш “STOP SHOP”, да помогне да се припремите за овај важан догађај. Очекује вас супер програм.

Уз музички одабир ДЈ-а, наши стилисти, шминкери, инструктори плеса и нутриционисти биће ту за вас да вам открију специјалне трикове за најважније вече. Сазнајте које су фризуре у моди, научите како да се нашминкате, осмислите са стилистом праву комбинацију за матурско вече, заблистајте на подијуму.

Дођите 20. маја у “STOP SHOP” ритејл парк у Нишу, 27. маја у “STOP SHOP” ритејл парк у Ваљеву и 3. јуна у “STOP SHOP” ритејл парк у Чачку, од 15:00 до 19:00 часова, јер вас, поред сјајног програма, чекају и бројни попусти. 27. маја у “STOP SHOP” Ваљево од 19:00 часова вас чека и наступ Дел Арно бенда.

Матуранти, пратите нас и на друштвеним мрежама Фејсбуку и Инстаграму, чекају вас супер акције, у којима можете на поклон добити ваучере у вредности од 5.000 динара и 3.000 динара.

Више о акцијама можете пронаћи на мрежама од 15. маја до 3. јуна.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.415.267 посета
Тренутно на сајту: 587 посетилац(a)