Protest prijatelja i rodbine posle samoubistva fudbalera: Dokle će siledžije u Srbiji zavijati majke u crno? (FOTO)

- Nije više bio isti, često je imao košmare. Lečio se od teške psihoze, zato je, verovatno, i digao ruku na sebe – neutešna je majka Dragana

  • 3

Dragan Milošević (22) ubio se prošle nedelje u Beogradu. Njegovi bližnji održali su zato danas protest uz šetnju gradskim ulicama Kraljeva.

"Jao sine, nisi smeo da digneš ruku na sebe zbog tog ološa": Majka nastradalog fudbalera se zarekla da će isterati pravdu

Porodica je zahtevala od Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu da posle četiri godine konačno kazni nasilnike koji su još 2013. godine u jednoj kladionici u ovom gradu maltretirali i brutalno pretukli Dragana Miloševića zbog čega je on prošle nedelje u Beogradu počinio samoubistvo, pišu Novosti.

- Neću se smiriti dok siledžije i kriminalci koji su pretukli mog sina ne budu kažnjeni! Zašto ćuti država, zašto ćuti pravosuđe, zašto štite nasilnike? Imamo divnu zemlju i divnu decu, ali svi živimo u strahu od siledžija. Mog sina više nema, a kriminalci se slobodno šetaju, pa gde je tu pravda – kaže Dragana Jovićević, majka nastradalog mladića.

Prema njenim rečima, iako joj se nikada nije požalio zbog brutalnog maltretiranja u kladionici, Dragan je i posle četiri godine imao veliku traumu i psihičke probleme. Zbog toga se, pretrpostavlja, i obesio u stanu u kojem su poslednjih godina živeli u Beogradu.

Foto: novosti.rs/G.Šljivić Foto: novosti.rs/G.Šljivić

- Nije više bio isti, često je imao košmare. Lečio se od teške psihoze, zato je, verovatno, i digao ruku na sebe – neutešno dodaje Dragana. – Tražimo pravdu za mog sina, ali i da država preduzme konkretne korake u borbi protiv nasilja kako siledžije ne bi srpske majke i dalje zavijale u crno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    23. maj 2017 | 17:55

    Kraljevo stidi se ,gde ste da date podrsku nestecnoj porodici.Sakrili ste se.Zar se i vi bojite ovih zlotvora batinasa.

  • NATA

    23. maj 2017 | 20:06

    srbijo na noge pomozimo da se ovo ne zavrsi na komentarima

  • NATA

    23. maj 2017 | 20:03

    dodjite u beograd imacete vecu podrsku nego u svom gradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA