Sloboda Mićalović
Printscreen
Sloboda Mićalović

Printscreen

Sloboda Mićalović, Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama javne ličnosti često su na meti kritika, a na našem podneblju oprečne komentare najčešće izazivaju folk pevači. Međutim, negativne kritike ovaj put stigle su na račun glumice Sloboda Boba Mićalović.

Iako bi malo ko pomislio da će glumica na mrežama nekada dobiti niz negativnih komentara, i to se dogodilo, a sve zbog toga što je objavila deo pisma koje je Ivo Lola Ribar pre smrti napisao svojoj verenici Slobodi Bodi Trajković, po kojoj je ona i dobila ime.

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on May 22, 2017 at 1:25pm PDT

- Sloboda i Lola, uzor pokolenjima u svemu - napisala je ona uz odlomak pisma, a onda je posle niza sjajnih reakcija stigla i jedna kojoj se nije nadala.

- Kakav uzor, banda komunistička, doneli su slobodu sebi, a koliko su Srba pobili - napisao je jedan pratilac popularne glumice.

 Ona mu nije ostala dužna, već mu je žestoko odbrusila:

Na mom profilu zaobiđi političke komentare. Ovo je priča o ljubavi, ideji, nadi i hrabrosti, a ne o prostoti jezika - uzvratila je Boba.

Komentari (2)

Ratko

23.05.2017 19:25

Ovaj tip je zalutao cim je uputio kritike ocito nezna sta je ljibav. Ti si prelepa zena isvaka cast za prepisku koju si objavila ali opristices mu jer iluzorno je i pokusati zabu nauciti da leti. Covek nikad nije osetio ljubav jer je prepoznao umesto ljubavi samo mrznju koja mu je vidi se iz komentara jako bliska dodje mu ko dobar dan. Uzas kakvih sve tipova ima oko nas!

Tina

23.05.2017 20:59

Prelepo pismo. Kako su se ljudi nekad dopisivali...cini se i da je ljubav nekada bila drugacija, dublja i sadrzajnija.