Luka Milivojević ostaje bez trenera!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.05.2017.
19:11
Izvor: Sportske.net

Kristal Palas na kraju ove sezone ostaje bez Sema Alardajsa.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Potpuno neočekivano, složićete se.

Sem Alardajs nije više menadžer Kristal Palasa, preneo je britanski Telegraf.

Samo pet meseci nakon što je preuzeo klub, Sem Alardajs je spasio Palas ispadanja, a sada je odlučio da se povuče nakon obavljenog posla.

Nije to sve, izgleda da se Alardajs povlači iz fudbala, "Telegraf" pominje da je to istakao svojim prijateljima, ali da to neće zvanično objaviti.

Izgleda da je došlo i do sukoba mišljenja, uprava kluba nije dozvolila Alardajsu veliki transfer budžet koji je on zahtevao, pa je i to jedan od razloga zašto odlazi.

Uskoro će biti i zvanično saopštenje Kristal Palasa, ili Sema Alardajsa.

Inače, za Kristal Palas od januara igra i reprezentativac Srbije, Luka Milivojević. Nadamo se da smena trenera neće uticati na njega u narednoj sezoni i da će nastaviti sa istim igrama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MDzemail
Tuesday, 23.05.2017
19:22

Big Sam je najbolji engleski strucnjak. To povlačenje iz Palasa i ranije sa klupe Gordog Albiona nema veze sa fudbalom nego zato sto nije omiljen medju navijacima zbog muljanja oko transfera. Tamo je drustvo drugacije nego kod nas. Ovde najbolje prolaze muljatori i fudbalske neznalice.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 23.05.2017
21:12

To sa transferima je prošlost, zbog toga je napustio Bolton.. Englesku je napustio zbog pokušaja nameštanja, tako tvrde.. Što se tiče njega kao stručnjaka, slažem se.. O tome kakav je trener najbolje govori činjenica šta se desilo sa Boltona nakon što je on otišao!