Nova šansa za posao u vojsci

Lokalne vesti - Četvrtak 15.06.2017 - 14:36

Vranje - Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika.

U Četvrtoj brigadi 50 mesta. Foto: OK Radio U Četvrtoj brigadi 50 mesta. Foto: OK Radio

Za službovanje u Bujanovcu ima 35 slobodnih mesta, dok je za Vranje predviđeno 15 mesta.

Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7:30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

- Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života
- navode iz Ministarstva odbrane.

Od januara ove godine 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije.

Adrese kasarni u kojima se podnose prijave, kao i svi podaci o uslovima konkursa i primerci izjava koje se podnose, nalaze se na sajtu Ministarstva odbrane.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: