Двери поручују СНС: Народ вас више не жели 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Двери поручују СНС: Народ вас више не жели
Trenutno na sajtu: 623       |       Podeli:
15.06.2017 | 0 коментар(а)



Нова Вaрош - У Новој Вароши се не стишавају страсти после избора за Савете месних заједница. Општински одбор Српског покрета Двери,

каже да Месна заједница Акмачићи броји 11 чланова савета, од тога седам чланова су кандидати владајуће коалиције, а четири члана Српске напредне странке (СНС), такође и МЗ Божетићи броји 11 чланова савета, а распоред је следећи: шест чланова су кандидати владајуће коалиције, а пет СНС-а.

"За девет месеци власти владајуће коалиције којој припадају и Двери ни један радник није добио отказ, без обзира на политичку припадност, а подсетићемо све да је не тако давно предходна власт на челу са СНС-ом, кршећи закон ставила на одстрел и дала отказ 21-ом раднику, махом висококвалификованим, стручним, на уредном конкурсу примљеним људима, и то само зато што нису припадници СНС-а. Тако да господо "Бивши" то ваше моралисање не пије воду", наводи се у саопштењу Двери.

Што се тиче претњи, уцена, каже се у саопштењу, сви одлично знају ко користи батинаше и уцењивачке методе.

"Још ни једном господо из СНС-а нисте имали личне нападе на вас, док смо ми као владајућа коалиција изложени свакодневним нападима, притисцима, оштећивањем аутомобила, претњама особа са капуљачама на кућним праговима, а сви одлично знамо чије је заштитни знак "Фантомка", уценама, нуђењем позамашних свотама новца за прелазак на вашу страну... Коначно прихватите реалност и схватите да вас народ у Новој Вароши не жели више, имали сте својих пет минута власти, да сте их искористили како се хвалите "Километрима пута, радним местима..." сигурно би били још на власти. А како и колико сте добро водили Општину Нова Варош показује и то да вам мештани Нове Вароши више не дају подршку ни за чланове нити за председнике месне заједнице", наводи се у саопштењу Двери.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.953.080 посета
Тренутно на сајту: 622 посетилац(a)