Poljakinja pozvala hitnu pomoć zbog uboda komarca

Lekari hitne pomoći u Čenstohovi, na jugozapadu Poljske, ostali su potpuno bez reči kada su stigli da pomognu jednoj 40-godišnjoj Poljakinji kojoj je navodno tokom noći pozlilo, a pokazalo se da ju je samo ubo obični komarac... i da ima tri promila alkohola u krvi.

Poljakinja je pozvala hitnu pomoć u noći između nedelje na ponedeljak i vrlo uverljivo insistirala da lekar hitno dođe zato što se oseća jako loše, a kada je ekipa hitne pomoći stigla, videla je da joj nije ništa, a žena im je najozbiljnije pokazala ubod komarca na ruci, piše današnja Gazeta viborča.

Kada su odbili da se njome zbog sitnog uboda bave, postala je postala agresivna, insistirala da joj ukažu prvu pomoć, iako nema simptome i čak pretila smrću ekipi, a kasnije i policajcima koji su došli da je smire.

U policijskoj stanici pokazalo se da u krvi ima oko tri promila alkohola, a ubod komarca sigurno će pamtiti dugo, pošto joj zbog napada na ekipu hitne pomoći i na policajce sada preti zatvor.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво