Mirela i Mili
Printscreen
Mirela i Mili

Printscreen

Mirela i Mili, Foto: Printscreen

1. Ukoliko se desi da si trudna, šta će se desiti sa tobom i Milijem, ali i tobom i Andrejom?

- Ako se ustanovi da sam trudna abortus ne dolazi u obzir jer sam protiv abortusa. Dece nije nikada dosta i nema ništa lepše od toga osećaja kada si majka. Ako mi test pokaže pozitivan rezultat, rodiću dete Miliju. Ubeđena sam da je to dete iz ljubavi i da če Mili moj biti najbolji tata. Sa Andrejem sam u dobrim odnosima ali sam mu u privatnom pozivu juče rekla da nastavi dalje i da mu želim svu sreću ovog sveta.

2. Zašto je Mili poseban? Šta nema Andrej, a ima on?

- Mili jeste zaista poseban. Toliko je pažljiv, pravi kavaljer, nežan, a istovremeno i muškarac koji me je sa svojom iskrenošću oborio s nogu, smisao za humor je taj koji meni mnogo znači. Njegove oči koje me samo pogledaju i ja znam šta misli. Telepatija između nas i hemija je neverovatna. Andrej nema taj zaštitinčki stav do mene i psihički sam ja jača od njega... Slovenci su muškarci koji su papučari, a kod Milija se zna ko nosi pantalone. Volim kad muško dominira, ume da me zavodi i brani kao svoju kraljicu.

3. Zašto ostali učesnici misle da je vaša veza fejk?

- Učesnici itekako znaju da je ljubav između mene i Milija iskrena i jaka. To govore iz ljubomore i jednini razlog je taj da prikriju istinu. Sve to čine iz taktike i igre, ali prava ljubav se prosto ne može prekriti. Ljudi u nama vide pretnju na nekakav način... U planu da dođu do nekog cilja... Nas dvoje to ne dotiče, jer je to naše jedino bitno. A to je od ljubavi jače.

4. Šta ti želiš kada se završi rijaliti? Gde sebe vidiš?

- Kada se završi rijaliti ostaću par dana u Beogradu radi poslovnih obaveza i nakon toga ide u Sloveniju da vidim svoju decu i najbliže. Tamo gde se sa Milijem odlučim za život, otvoriću svoj salon i butik. U jesen izadajem svoj erotski roman za Slovenski trg. Imam u planu i slikanje za Plejboj i dogovor za jedan projekat o kojem sada ne mogu ništa da pričam. Definitivno će biti selidba sa mojim dragim i nadam se venčanju do kraja ove godine. Pre svega toga vodim sinove Gašpera i Aljaža negde na more u Grčku.