Đurđević za “Novosti”: Leo i ja smo super

M.B

12. 07. 2017. u 21:51

Najbolji smo tandem možda i u istoriji Partizana, a nastavili smo tako i na utakmici protiv Budućnosti - poručio je Uroš

Ђурђевић за “Новости”: Лео и ја смо супер

Uroš Đurđević foto: M. Vukadinović

TANDEM “Đu-Le” je i protiv Budućnosti bio na visini zadatka, međutim, o njihovom učinku se i dan posle utakmice najmanje govori. U prvom planu su zvižduci dela navijača koji su Đurđevićevo ponašanje na terenu ocenili kao sebično, pa se po ko zna koji put potegnulo pitanje odnosa dvojice najboljih fudbalera Partizana.

Posle prospavane noći Đurđević nije odstupio ni za dlaku od onoga što je govorio neposredno po završetku meča o nezadovoljstvu navijača, ali i odnosu sa Brazilcem. Za "Novosti" je poručio:

- Leonardo je odličan igrač, imamo super odnos, odlično sarađujemo. Najbolji smo tandem možda i u istoriji Partizana, a nastavili smo tako i na utakmici protiv Budućnosti.

Kako komentarišete nezadovoljstvo navijača nekim vašim odlukama na terenu?

- Imamo ubedljivo najbolje navijače u zemlji, možda i u Evropi. Hvala im puno na ogromnoj podršci, uvek mi daju vetar u leđa, ne bih postigao sve ovo da nije bilo njih.

Da li je izvođenje prekida koji su zasmetali navijačima dogovor sa trenerom?

- Svi prekidi, slobodni udarci i penali, naravno, predstavljaju plod dogovora sa šefom iz svlačionice.

Da li te bole prozivke navijača i koliko obraćaš pažnju na to?

- Kao što sam i napomenuo, imamo najbolju i ogromnu podršku sa tribina. Navijači su naš dvanaesti igrač i uvek ću se truditi da im se odužim davanjem maksimuma na terenu, kao što sam radio i do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

MatijaBG PFC

12.07.2017. 10:32

Nervozan je jer si bolji od njega,jer nisi patetičan,jer ćutiš,radiš i poštuješ grb na grudima.I umesto njemu,narkodileri sa juga žvižde tebi,šta reći.

Dragan R

12.07.2017. 12:41

@MatijaBG PFC - Dok Leonardo nije ušao i Đurđević i čitava ekipa Partizana su bili obična NULA. Svi oni zajedno ne mogu vodu da nose Brazilcu.

MatijaBG PFC

12.07.2017. 13:59

@MatijaBG PFC - Oni su sjajan tandem,jucerasnji pogodak Leonarda je 90% Tawambina majstorija...ja govorim o nepoštovanju kluba.Možda je Đurđeviš za nijansu slabiji,ali ćuti,radi i ne buni se.

Djole

12.07.2017. 10:52

Mali ne pametuj nego igraj! Sledeci put da das loptu igracu koji je u boljoj poziciji a ne da glumis Mijatovica koji bi ono, ruku na srce, pogodio.

zoran

12.07.2017. 11:53

djurdjevicu ja volim partizan navijam za partizan ali realno leonardoje igracina za tebe nemoj da se ljutis ali on je igracina drzi od tebe bole barata loptom ima bolji osecaj za igru nisi ti los ali realno za tebe je klasa sinoc penal za malo da ti golman odbrani sutiras slobodnjak a promasis prazan gol sa 5 metara i to mnogo puta onaj slobodnjak sinoc leo bi pretvorio u gol ti si veci problem za partizan nego on

Зоран

12.07.2017. 14:15

@zoran - Браво имењаче. Лео је боље решење за Партизан. Видело се синоћ шта је Партизан без њега и са њим. Ђурђевић нека иде а Лео да се свим средствима задржи. Леонардо је много задужио клуб у прошлој сезони а за његов однос према клубу кривац је искључиво управа. У последњем колу су га намерно извели из игре да не би престигао татиног сина Ђурђевића. Са истим бројем голова Ђурђевић је био у предности због мање минутаже. Чим је Лео дао два гола одмах су прорадили телефони и тренер га је извео. Брука..

Partizanovac

12.07.2017. 12:51

Ti si Djurdjevicu jedna narcisoidna i pre svega ljubomorna osoba koja misli da je u svemu najbolja a znaj da nisi ni do kolena Leonardu i da ove sezone neces imati takve " srece" da postignes ni 50% učinka predhodne sezone.A u Partizan si i dalje jer i sam znas da te "grebanje" u svakoj situaciji (a nekad ce i Partizan to da skupo kosta),drzi u ekipi u kojoj ti je sve dozvoljeno na ustrb drigih igraca- primeri na utakmici sa Buducnost .Samo neznam ko te toliko iz uprave "gura " u prvi plan?

Rade

12.07.2017. 14:05

Kad čitam ove naše nazovi navijače pametnjakoviće!!!!!!!! Nije Leonardo problem već Đurđević i umišljena balkanska zvezda. Da mu nije bio upravo Leonardo i trener Nikolić nikada ne bi bio najbolji strelac lige. Dečko može da bude dobar fudbaler, ali mu glava smeta. Partizan ako hoće mir u kući i da prodje dalje mora da mu se zahvali na dosadašnjem doprinosu i da ga proda. A onda, Leonardo i Suma (eventualno), a u špicu mladi Jovanović...

Петар

12.07.2017. 14:41

Готов је. Кад ови са истока и запада почну да звижде неком и да га прозивају,тај одмах може да се сели. Није то југ,где не мисле својом главом,него слушпају вође. Тако је било са Нинковићем,Бабовићем,Шћеповићем... Једноставно људи не подносе нарцисе,себичњаке и фолиранте. Боље да га одмах продају и све паре дају Леонарду,који је играч за врхунске европске клубове.

Професор 0.6

12.07.2017. 15:01

Не знам Уроше. Можда је нервозан зато што си себичан...

kiki

12.07.2017. 16:48

Puna podrška Leonardu.Ti Đurđeviću kupi jedan fudbal,odnesi ga kući i igraj sam sa sobom jer si dovoljan sam sebi.Tvoja sebičnost prevazilazi sve moguće granice i postaje iritirajuća za navijače Partizana i zbog toga si počeo da dobijaš zviždike od grobara.Partizan bez tebe može,bez Leonarda ne.

Професор 0.6

12.07.2017. 17:13

@kiki - Партизан може без сваког! Брзо си заборавио како нас је Урош(иако Звездина школа)прошле сезоне спашавао.Не одобравам његово солирање да не буде забуне.

ercov

12.07.2017. 22:27

Dosta vise sa tim glupim spinovanjem ne bi li se napravio kurslus medju najefikasnijem tandemom Srbije. Djuka je tipican spic koji samo gleda i vidi gol pred sobom tako da je ona sinocna propustena sansa i donekle razumna. Jedan Pipo Inzagi je bio toliko sebican da su mu i navijaci Juventusa i Milana zvizdali a saigraci zamerali na tome ali zato kad se pogleda koliko je golova dao za ta dva tima, sve mu bede i te kako oprosteno.

CVORUGA

13.07.2017. 00:14

Djurdjevicu, tebi decko fali jako velika daska....unakazio si sve sta si mogao igrajuci za reprezentaciju mladih. Kako te samo nije sramota?

Goran

13.07.2017. 09:21

Đu-Le su dva izvanredna pojedinca, koji svaki vuče na svoju stranu i prvo gleda sebe. Leonardo je tu malo bolji jer se ponekad desi da asistira, ali prevashodno gleda gol. Ta sebičnost je posebno izražena kod Đurđevića. Na sve to niko ne obraća pažnju kada timu ide dobro i kada postižu golove. Ali saradnja ta dva igrača da mora biti bolja - MORA. I glupo je porediti igrače iz različitih perioda koji je najbolji tandem... Po mom mišljenju, bolji tandem od njih je bio Đurovski-Vokri!!!